Nabeschouwing Zenit U19 - Malmo FF O19 (3-2) || UEFA Youth League 2021/2022

Woensdag 29 september 2021 - 11:00 uur

In de UEFA Youth League 2021/2022 neemt Zenit U19 het woensdag 29 september 2021 om 11:00 uur in eigen huis op tegen Malmo FF O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Petrovskiy in St. Petersburg.

Via de Zenit U19 - Malmo FF O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zenit U19 - Malmo FF O19 (3-2)

Het UEFA Youth League duel tussen Zenit U19 en Malmo FF O19 is onder leiding van scheidsrechter Artyom Kuchin geëindigd in een 3-2 overwinning voor Zenit U19. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door M. Bjorkqvist, waarmee Malmo FF U19 met 0-1 de leiding nam. Zenit U19 kwam in de 43e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van R. Mikhailovskii, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 79e minuut zette I. Rodionov zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Zenit U19 de leiding in de wedstrijd nam.

In de slotfase van de wedstrijd werd de stand toch weer gelijkgetrokken, toen I. Bjerkebo in de 89e minuut de 2-2 maakte namens Malmo FF U19. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Zenit U19 dat in de 91e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat A. Zigangirov de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Artyom Kuchin bij een 3-2 eindstand in het voordeel van Zenit U19.

LIVE Zenit U19 - Malmo FF O19 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zenit U19 - Malmo FF O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Malmo FF U19 Doelpunt M. Bjorkqvist met assist van M. Widell Malmo FF U19 0-1
41' Gele kaart Zenit U19 Gele kaart voor A. Maryanov Zenit U19
43' Doelpunt Zenit U19 Doelpunt R. Mikhailovskii met assist van D. Kuznetsov Zenit U19 1-1
58' Wissel Zenit U19 Wissel A. Emelianov voor A. Maryanov Zenit U19
59' Wissel Zenit U19 Wissel I. Rodionov voor R. Mikhailovskii Zenit U19
66' Wissel Malmo FF U19 Wissel I. Bjerkebo voor H. Larsson Malmo FF U19
70' Wissel Zenit U19 Wissel A. Belokhonov voor S. Kotov Zenit U19
73' Gele kaart Malmo FF U19 Gele kaart voor M. Bjorkqvist Malmo FF U19
79' Doelpunt Zenit U19 Doelpunt I. Rodionov met assist van A. Emelianov Zenit U19 2-1
80' Wissel Zenit U19 Wissel E. Panteleichuk voor R. Khayloev Zenit U19
84' Wissel Malmo FF U19 Wissel A. Avdic voor S. Burakovsky Malmo FF U19
89' Doelpunt Malmo FF U19 Doelpunt I. Bjerkebo met assist van M. Widell Malmo FF U19 2-2
91' Doelpunt Zenit U19 Doelpunt A. Zigangirov met assist van V. Saus Zenit U19 3-2
93' Gele kaart Zenit U19 Gele kaart voor M. Troshchenkov Zenit U19
95' Gele kaart Zenit U19 Gele kaart voor A. Belokhonov Zenit U19
Video hoogtepunten en samenvatting Zenit U19 - Malmo FF O19
Opstellingen Zenit U19 - Malmo FF O19
De opstellingen van Zenit U19 en Malmo FF O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.