Nabeschouwing Ajax O19 - Liverpool O19 (3-1) || UEFA Youth League 2022/2023

Woensdag 26 oktober 2022 - 16:00 uur

In de UEFA Youth League 2022/2023 neemt Ajax O19 het woensdag 26 oktober 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Liverpool O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Toekomst in Amsterdam.

Via de Ajax O19 - Liverpool O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ajax O19 - Liverpool O19 (3-1)

Het UEFA Youth League duel tussen Ajax O19 en Liverpool O19 is onder leiding van scheidsrechter Chiristian-Petru Ciochirca geëindigd in een 3-1 overwinning voor Ajax O19. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door J. Banel, waarmee Ajax U19 met 1-0 de leiding nam. Ajax U19 vergrootte in de 41e minuut de voorsprong nadat het via een goal van G. O. Misehouy op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 44e minuut wist Liverpool U19 de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via T. Kone-Doherty.

Na 63 minuten werd de voorsprong voor Ajax U19 vergroot nadat D. Kalokoh de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Ajax O19.

LIVE Ajax O19 - Liverpool O19 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ajax O19 - Liverpool O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Ajax U19 Doelpunt J. Banel met assist van R. Sarfo Ajax U19 1-0
25' Gele kaart Liverpool U19 Gele kaart voor D. Corness Liverpool U19
39' Gele kaart Liverpool U19 Gele kaart voor J. Quansah Liverpool U19
41' Doelpunt Ajax U19 Doelpunt G. O. Misehouy met assist van R. Sarfo Ajax U19 2-0
44' Doelpunt Liverpool U19 Doelpunt T. Kone-Doherty met assist van B. Doak Liverpool U19 2-1
60' Wissel Ajax U19 Wissel N. Viereck voor T. Gooijer Ajax U19
60' Wissel Ajax U19 Wissel D. Kalokoh voor R. Sarfo Ajax U19
63' Doelpunt Ajax U19 Doelpunt D. Kalokoh Ajax U19 3-1
65' Gele kaart Ajax U19 Gele kaart voor O. Agougil Ajax U19
65' Gele kaart Liverpool U19 Gele kaart voor M. Frauendorf Liverpool U19
68' Wissel Liverpool U19 Wissel T. Pilling voor T. Kone-Doherty Liverpool U19
77' Gele kaart Ajax U19 Gele kaart voor J. Banel Ajax U19
78' Wissel Liverpool U19 Wissel R. Young voor L. Koumas Liverpool U19
81' Wissel Ajax U19 Wissel G. Alders voor D. Jermoumi Ajax U19
81' Wissel Ajax U19 Wissel N. Chourak voor C. Van Bohemen Ajax U19
87' Wissel Ajax U19 Wissel S. Vink voor G. O. Misehouy Ajax U19
Video hoogtepunten en samenvatting Ajax O19 - Liverpool O19
Opstellingen Ajax O19 - Liverpool O19
De opstellingen van Ajax O19 en Liverpool O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.