Nabeschouwing Ajax O19 - Ranger U19 (2-1) || UEFA Youth League 2022/2023

Woensdag 7 september 2022 - 13:00 uur

In de UEFA Youth League 2022/2023 neemt Ajax O19 het woensdag 7 september 2022 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Ranger U19. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Toekomst in Amsterdam.

Via de Ajax O19 - Ranger U19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ajax O19 - Ranger U19 (2-1)

Het UEFA Youth League duel tussen Ajax O19 en Ranger U19 is onder leiding van scheidsrechter Miloš Milanović geëindigd in een 2-1 overwinning voor Ajax O19. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door S. Vink, waarmee Ajax U19 met 1-0 de leiding nam. Ajax U19 vergrootte in de 30e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Idumbo-Muzambo op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 37e minuut wist Ranger U19 de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via L. Mackinnon. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Ranger U19 kwam hierna niet meer tot scoren.

Ranger U19 kreeg een penalty toegewezen in de 70e minuut, die werd genomen door J. C. Lindsay. Deze wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de 2-1 op het scorebord bleef staan.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Miloš Milanović, waardoor Ajax O19 dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Ajax O19 - Ranger U19 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ajax O19 - Ranger U19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Ajax U19 Doelpunt S. Vink met assist van C. Van Bohemen Ajax U19 1-0
28' Gele kaart Ajax U19 Gele kaart voor C. Van Bohemen Ajax U19
30' Doelpunt Ajax U19 Doelpunt S. Idumbo-Muzambo met assist van C. Van Bohemen Ajax U19 2-0
37' Doelpunt Ranger U19 Doelpunt L. Mackinnon met assist van R. Ure Ranger U19 2-1
64' Wissel Ajax U19 Wissel N. Chourak voor J. Kjaer Ajax U19
64' Wissel Ajax U19 Wissel R. Chahid voor D. Kalokoh Ajax U19
70' Penalty gemist Ranger U19 Penalty gemist J. C. Lindsay Ranger U19
72' Wissel Ranger U19 Wissel G. Allen voor P. Nsio Ranger U19
75' Wissel Ranger U19 Wissel A. Stevens voor M. Strachan Ranger U19
77' Wissel Ajax U19 Wissel N. Viereck voor C. Van Bohemen Ajax U19
77' Wissel Ajax U19 Wissel A. Henry voor R. Sarfo Ajax U19
89' Wissel Ranger U19 Wissel B. Rice voor J. C. Lindsay Ranger U19
89' Wissel Ranger U19 Wissel J. Graham voor R. McCausland Ranger U19
90' Wissel Ajax U19 Wissel M. Hamouchi voor S. Cliff Robbie Vos Ajax U19
95' Gele kaart Ajax U19 Gele kaart voor O. Agougil Ajax U19
Video hoogtepunten en samenvatting Ajax O19 - Ranger U19
Opstellingen Ajax O19 - Ranger U19
De opstellingen van Ajax O19 en Ranger U19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.