Nabeschouwing Barcelona O19 - Bayern Munchen O19 (3-2) || UEFA Youth League 2022/2023

Woensdag 26 oktober 2022 - 14:00 uur

In de UEFA Youth League 2022/2023 neemt Barcelona O19 het woensdag 26 oktober 2022 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Bayern Munchen O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadi Johan Cruyff in Sant Joan Despí.

Via de Barcelona O19 - Bayern Munchen O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barcelona O19 - Bayern Munchen O19 (3-2)

Het UEFA Youth League duel tussen Barcelona O19 en Bayern Munchen O19 is onder leiding van scheidsrechter Gergő Bogár geëindigd in een 3-2 overwinning voor Barcelona O19. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door L. Copado, waarmee Bayern U19 met 0-1 de leiding nam. Barcelona U19 kwam in de 16e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Alarcon, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 39e minuut zette A. Alarcon zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Barcelona U19 de leiding in de wedstrijd nam.

Na 87 minuten werd de voorsprong voor Barcelona U19 vergroot nadat A. Garrido de 3-1 wist te scoren. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Bayern U19 dat in de 95e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat A. Ibrahimovic de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Gergő Bogár bij een 3-2 eindstand in het voordeel van Barcelona O19.

LIVE Barcelona O19 - Bayern Munchen O19 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barcelona O19 - Bayern Munchen O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Bayern U19 Doelpunt L. Copado met assist van A. Pavlovic Bayern U19 0-1
16' Doelpunt Barcelona U19 Doelpunt A. Alarcon met assist van J. Fuentes Barcelona U19 1-1
37' Gele kaart Bayern U19 Gele kaart voor D. Herold Bayern U19
39' Doelpunt Barcelona U19 Doelpunt A. Alarcon met assist van J. Fuentes Barcelona U19 2-1
46' Wissel Bayern U19 Wissel M. Scholze voor G. Ranos Bayern U19
56' Gele kaart Bayern U19 Gele kaart voor P. Wanner Bayern U19
60' Gele kaart Barcelona U19 Gele kaart voor D. Rodriguez Barcelona U19
68' Wissel Bayern U19 Wissel M. Vinlof voor A. Bruckner Bayern U19
69' Wissel Bayern U19 Wissel N. Aseko Nkili voor L. Zvonarek Bayern U19
69' Wissel Barcelona U19 Wissel M. Guiu voor A. Alarcon Barcelona U19
69' Wissel Barcelona U19 Wissel D. Cuevas voor J. Fuentes Barcelona U19
69' Wissel Barcelona U19 Wissel T. Caravaca voor U. Hernandez Barcelona U19
84' Wissel Barcelona U19 Wissel J. Anaya voor G. Gonzalez Barcelona U19
84' Wissel Bayern U19 Wissel L. Klanac voor A. Pavlovic Bayern U19
86' Gele kaart Barcelona U19 Gele kaart voor Barcelona U19
87' Doelpunt Barcelona U19 Doelpunt A. Garrido Barcelona U19 3-1
87' Gele kaart Bayern U19 Gele kaart voor Bayern U19
88' Gele kaart Barcelona U19 Gele kaart voor D. Cuevas Barcelona U19
91' Wissel Barcelona U19 Wissel D. Almeida Crespo voor R. Cantero Barcelona U19
95' Doelpunt Bayern U19 Doelpunt A. Ibrahimovic met assist van L. Klanac Bayern U19 3-2
Video hoogtepunten en samenvatting Barcelona O19 - Bayern Munchen O19
Opstellingen Barcelona O19 - Bayern Munchen O19
De opstellingen van Barcelona O19 en Bayern Munchen O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Barcelona O19 - Bayern Munchen O19

Barcelona O19 en Bayern Munchen O19 treffen elkaar in de 5e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Gergő Bogár en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Barcelona O19 en Bayern Munchen O19 in de UEFA Youth League vond plaats op 13 september 2022 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 3 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Barcelona O19 als Bayern Munchen O19 wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.

Winst Barcelona O19 1
Winst Bayern Munchen O19 1
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Barcelona O19 op een 1e positie staat, terwijl we Bayern Munchen O19 terugvinden op de 4e plaats.