Nabeschouwing Bayer Leverkusen O19 - Atl. Madrid O19 (0-3) || UEFA Youth League 2022/2023

Dinsdag 13 september 2022 - 14:00 uur

In de UEFA Youth League 2022/2023 neemt Bayer Leverkusen O19 het dinsdag 13 september 2022 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Atl. Madrid O19.

Via de Bayer Leverkusen O19 - Atl. Madrid O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bayer Leverkusen O19 - Atl. Madrid O19 (0-3)

Het UEFA Youth League duel tussen Bayer Leverkusen O19 en Atl. Madrid O19 is onder leiding van scheidsrechter Sander van der Eijk geëindigd in een 0-3 overwinning voor Atl. Madrid O19. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 24e minuut door A. Nino, waarmee Atl. Madrid U19 met 0-1 de leiding nam. Atl. Madrid U19 vergrootte in de 59e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Raihani op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Een eigen doelpunt van M. Monamay Nsosemo zorgde ervoor dat Atl. Madrid U19 in de 91e minuut op 0-3 kwam te staan.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Sander van der Eijk, waardoor Atl. Madrid O19 dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Bayer Leverkusen O19 - Atl. Madrid O19 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bayer Leverkusen O19 - Atl. Madrid O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Doelpunt Atl. Madrid U19 Doelpunt A. Nino met assist van J. Diaz Atl. Madrid U19 0-1
39' Gele kaart Bayer Leverkusen U19 Gele kaart voor N. Pesch Bayer Leverkusen U19
42' Gele kaart Atl. Madrid U19 Gele kaart voor A. Gismera Atl. Madrid U19
46' Wissel Bayer Leverkusen U19 Wissel I. Jung voor N. Pesch Bayer Leverkusen U19
59' Doelpunt Atl. Madrid U19 Doelpunt A. Raihani met assist van J. Bonar Atl. Madrid U19 0-2
68' Wissel Bayer Leverkusen U19 Wissel K. Izekor voor J. Zirkzee Bayer Leverkusen U19
71' Wissel Atl. Madrid U19 Wissel M. Denia voor A. Nino Atl. Madrid U19
71' Wissel Atl. Madrid U19 Wissel J. San Jose voor F. Urzain Atl. Madrid U19
75' Wissel Bayer Leverkusen U19 Wissel E. Yilmaz voor J. Eze Bayer Leverkusen U19
77' Wissel Atl. Madrid U19 Wissel F. Gomez Rodriguez voor J. Diaz Atl. Madrid U19
86' Wissel Atl. Madrid U19 Wissel C. Ballestero voor A. Santamaria Atl. Madrid U19
86' Wissel Atl. Madrid U19 Wissel G. Carvalho voor A. Raihani Atl. Madrid U19
87' Gele kaart Bayer Leverkusen U19 Gele kaart voor R. Steur Bayer Leverkusen U19
91' Eigen doelpunt Atl. Madrid U19 Eigen doelpunt M. Monamay Nsosemo Atl. Madrid U19 0-3
95' Wissel Bayer Leverkusen U19 Wissel J. Bugenhagen voor M. Monamay Nsosemo Bayer Leverkusen U19
Video hoogtepunten en samenvatting Bayer Leverkusen O19 - Atl. Madrid O19
Opstellingen Bayer Leverkusen O19 - Atl. Madrid O19
De opstellingen van Bayer Leverkusen O19 en Atl. Madrid O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Bayer Leverkusen O19 - Atl. Madrid O19

Bayer Leverkusen O19 en Atl. Madrid O19 treffen elkaar in de 2e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sander van der Eijk en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Bayer Leverkusen O19 en Atl. Madrid O19 in de UEFA Youth League vond plaats op 6 november 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Atl. Madrid O19. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Atl. Madrid O19 favoriet. 2 keer wist de ploeg van Bayer Leverkusen O19 te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Bayer Leverkusen O19. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Bayer Leverkusen O19 0
Winst Atl. Madrid O19 2

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bayer Leverkusen O19 op een 4e positie staat, terwijl we Atl. Madrid O19 terugvinden op de 2e plaats.