Nabeschouwing Bayern Munchen O19 - Inter O19 (2-0) || UEFA Youth League 2022/2023

Dinsdag 1 november 2022 - 16:00 uur

In de UEFA Youth League 2022/2023 neemt Bayern Munchen O19 het dinsdag 1 november 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Inter O19. De wedstrijd wordt gespeeld in FC Bayern Campus Platz 1 in München.

Via de Bayern Munchen O19 - Inter O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bayern Munchen O19 - Inter O19 (2-0)

Het UEFA Youth League duel tussen Bayern Munchen O19 en Inter O19 is onder leiding van scheidsrechter Damian Sylwestrzak geëindigd in een 2-0 overwinning voor Bayern Munchen O19. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Bayern U19 kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van B. Hepburn. Bayern U19 vergrootte in de 79e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Y. Qashi op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Bayern Munchen O19.

LIVE Bayern Munchen O19 - Inter O19 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bayern Munchen O19 - Inter O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Bayern U19 Doelpunt B. Hepburn met assist van V. Manuba Bayern U19 1-0
34' Gele kaart Inter U19 Gele kaart voor I. Kamate Inter U19
35' Gele kaart Inter U19 Gele kaart voor J. Martini Inter U19
42' Gele kaart Bayern U19 Gele kaart voor B. Wimmer Bayern U19
46' Wissel Bayern U19 Wissel Y. Qashi voor L. Klanac Bayern U19
49' Gele kaart Bayern U19 Gele kaart voor K. B. Bengi Bayern U19
60' Wissel Bayern U19 Wissel A. Pavlovic voor N. Aseko Nkili Bayern U19
65' Wissel Inter U19 Wissel L. Di Maggio voor I. Kamate Inter U19
65' Wissel Inter U19 Wissel F. Esposito voor J. Zuberek Inter U19
65' Wissel Inter U19 Wissel N. Iliev voor K. Zefi Inter U19
70' Wissel Bayern U19 Wissel G. Dettoni voor B. Wimmer Bayern U19
70' Wissel Bayern U19 Wissel E. Demircan voor M. Scholze Bayern U19
73' Gele kaart Bayern U19 Gele kaart voor Y. Qashi Bayern U19
74' Gele kaart Inter U19 Gele kaart voor F. Esposito Inter U19
77' Wissel Inter U19 Wissel S. Bonavita voor E. Owusu Inter U19
79' Doelpunt Bayern U19 Doelpunt Y. Qashi met assist van E. Demircan Bayern U19 2-0
85' Gele kaart Inter U19 Gele kaart voor S. Di Pentima Inter U19
87' Wissel Bayern U19 Wissel M. Schablas voor B. Hepburn Bayern U19
89' Wissel Inter U19 Wissel G. Stabile voor S. Di Pentima Inter U19
93' Gele kaart Inter U19 Gele kaart voor N. Iliev Inter U19
Video hoogtepunten en samenvatting Bayern Munchen O19 - Inter O19
Opstellingen Bayern Munchen O19 - Inter O19
De opstellingen van Bayern Munchen O19 en Inter O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.