Nabeschouwing Benfica O19 - Paris SG O19 (0-1) || UEFA Youth League 2022/2023

Woensdag 5 oktober 2022 - 16:00 uur

In de UEFA Youth League 2022/2023 neemt Benfica O19 het woensdag 5 oktober 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Paris SG O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Caixa Futebol Campus in Seixal.

Via de Benfica O19 - Paris SG O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Benfica O19 - Paris SG O19 (0-1)

Het UEFA Youth League duel tussen Benfica O19 en Paris SG O19 is onder leiding van scheidsrechter Henrik Nalbandyan geëindigd in een 0-1 overwinning voor Paris SG O19. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 80e minuut door I. Housni, waarmee Paris SG U19 met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Henrik Nalbandyan, waardoor Paris SG O19 de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

LIVE Benfica O19 - Paris SG O19 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Benfica O19 - Paris SG O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Gele kaart Benfica U19 Gele kaart voor D. Ferreira Benfica U19
29' Gele kaart Benfica U19 Gele kaart voor L. Semedo Benfica U19
46' Wissel Paris SG U19 Wissel Q. Tchicamboud voor N. Lemina Paris SG U19
63' Wissel Paris SG U19 Wissel M. Diawara voor Z. Bagbema Paris SG U19
64' Wissel Benfica U19 Wissel J. Precatado voor H. Felix Benfica U19
64' Wissel Benfica U19 Wissel C. Ndour voor D. Ferreira Benfica U19
71' Gele kaart Paris SG U19 Gele kaart voor M. Diawara Paris SG U19
78' Wissel Benfica U19 Wissel H. Faria voor N. Felix Benfica U19
78' Wissel Benfica U19 Wissel F. Gluda Dju voor L. Semedo Benfica U19
80' Doelpunt Paris SG U19 Doelpunt I. Housni met assist van Q. Tchicamboud Paris SG U19 0-1
83' Gele kaart Benfica U19 Gele kaart voor J. Tome Benfica U19
83' Gele kaart Benfica U19 Gele kaart voor T. Coser Benfica U19
87' Wissel Benfica U19 Wissel Jose Melro voor J. Tome Benfica U19
93' Gele kaart Paris SG U19 Gele kaart voor L. Mouquet Paris SG U19
Video hoogtepunten en samenvatting Benfica O19 - Paris SG O19
Opstellingen Benfica O19 - Paris SG O19
De opstellingen van Benfica O19 en Paris SG O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Benfica O19 - Paris SG O19

Benfica O19 en Paris SG O19 treffen elkaar in de 3e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Henrik Nalbandyan en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Benfica O19 en Paris SG O19 in de UEFA Youth League vond plaats op 10 december 2013 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Benfica O19 favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Paris SG O19 slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Benfica O19 1
Winst Paris SG O19 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Benfica O19 op een 4e positie staat, terwijl we Paris SG O19 terugvinden op de 1e plaats.