Nabeschouwing Chelsea O19 - Salzburg O19 (1-1) || UEFA Youth League 2022/2023

Woensdag 14 september 2022 - 14:00 uur

In de UEFA Youth League 2022/2023 neemt Chelsea O19 het woensdag 14 september 2022 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Salzburg O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Cobham Training Centre in Stoke d'Abernon.

Via de Chelsea O19 - Salzburg O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Chelsea O19 - Salzburg O19 (1-1)

De UEFA Youth League 2022/2023 wedstrijd tussen Chelsea O19 en Salzburg O19 geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 60e minuut door L. Hall, waarmee Chelsea U19 met 1-0 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Salzburg U19 het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 83e minuut was het namelijk F. Crescenti die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Chelsea O19 - Salzburg O19 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Chelsea O19 - Salzburg O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Gele kaart Salzburg U19 Gele kaart voor T. Sahin Salzburg U19
46' Wissel Chelsea U19 Wissel S. Thomas voor Z. Sturge Chelsea U19
58' Wissel Salzburg U19 Wissel K. Gertig voor S. Molnar Salzburg U19
60' Doelpunt Chelsea U19 Doelpunt L. Hall Chelsea U19 1-0
63' Gele kaart Salzburg U19 Gele kaart voor M. Gevorgyan Salzburg U19
70' Wissel Salzburg U19 Wissel Z. Jano voor R. Hofer Salzburg U19
70' Wissel Salzburg U19 Wissel F. Crescenti voor M. Berki Salzburg U19
79' Wissel Salzburg U19 Wissel L. Reischl voor D. Lechner Salzburg U19
79' Wissel Salzburg U19 Wissel V. Sulzbacher voor T. Sahin Salzburg U19
83' Doelpunt Salzburg U19 Doelpunt F. Crescenti met assist van K. Konate Salzburg U19 1-1
87' Gele kaart Chelsea U19 Gele kaart voor S. Thomas Chelsea U19
88' Gele kaart Salzburg U19 Gele kaart voor V. Sulzbacher Salzburg U19
89' Wissel Chelsea U19 Wissel A. Ampah voor J. Soonsup-Bell Chelsea U19
93' Gele kaart Salzburg U19 Gele kaart voor L. Reischl Salzburg U19
Video hoogtepunten en samenvatting Chelsea O19 - Salzburg O19
Opstellingen Chelsea O19 - Salzburg O19
De opstellingen van Chelsea O19 en Salzburg O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.