Nabeschouwing Dinamo Zagreb O19 - Chelsea O19 (4-2) || UEFA Youth League 2022/2023

Dinsdag 6 september 2022 - 13:30 uur

In de UEFA Youth League 2022/2023 neemt Dinamo Zagreb O19 het dinsdag 6 september 2022 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Chelsea O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Kranjčevićeva in Zagreb.

Via de Dinamo Zagreb O19 - Chelsea O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dinamo Zagreb O19 - Chelsea O19 (4-2)

Het UEFA Youth League duel tussen Dinamo Zagreb O19 en Chelsea O19 is onder leiding van scheidsrechter Amin Kurgkheli geëindigd in een 4-2 overwinning voor Dinamo Zagreb O19. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door L. Gubijan, waarmee Dinamo Zagreb U19 met 1-0 de leiding nam. Dinamo Zagreb U19 vergrootte in de 20e minuut de voorsprong nadat het via een goal van G. Rukavina op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 29e minuut wist Chelsea U19 de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via L. Castledine.

Na 34 minuten werd de voorsprong voor Dinamo Zagreb U19 vergroot nadat A. Krdzalic de 3-1 wist te scoren. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 48e minuut nadat F. Topic namens Dinamo Zagreb U19 de bal tussen de palen wist te werken: 4-1. Na 79 minuten was het J. Soonsup-Bell van Chelsea U19 de kans kreeg om de wedstrijd via een penalty opnieuw van een goal te voorzien, maar zijn inzet vanaf 11 meter bleek niet voldoende om de kans te benutten, waardoor de score 3-1 bleef. Even later viel het zesde en tevens laatste doelpunt van de wedstrijd. In de 82e minuut was het Chelsea U19 dat via L. Castledine de stand op 4-2 zette en daarmee ook de einduitslag bepaalde.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Amin Kurgkheli en eindigde de wedstrijd dus met een 4-2 stand in het voordeel van Dinamo Zagreb O19.

LIVE Dinamo Zagreb O19 - Chelsea O19 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dinamo Zagreb O19 - Chelsea O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Dinamo Zagreb U19 Doelpunt L. Gubijan met assist van F. Topic Dinamo Zagreb U19 1-0
9' Gele kaart Chelsea U19 Gele kaart voor B. Hughes Chelsea U19
20' Doelpunt Dinamo Zagreb U19 Doelpunt G. Rukavina Dinamo Zagreb U19 2-0
29' Doelpunt Chelsea U19 Doelpunt L. Castledine met assist van L. Hall Chelsea U19 2-1
34' Doelpunt Dinamo Zagreb U19 Doelpunt A. Krdzalic met assist van G. Rukavina Dinamo Zagreb U19 3-1
44' Gele kaart Dinamo Zagreb U19 Gele kaart voor V. Caic Dinamo Zagreb U19
44' Gele kaart Chelsea U19 Gele kaart voor L. Hall Chelsea U19
44' Gele kaart Dinamo Zagreb U19 Gele kaart voor L. Prslja Dinamo Zagreb U19
48' Doelpunt Dinamo Zagreb U19 Doelpunt F. Topic met assist van F. Culjak Dinamo Zagreb U19 4-1
50' Wissel Chelsea U19 Wissel M. Mothersille voor K. Dyer Chelsea U19
54' Wissel Dinamo Zagreb U19 Wissel M. Brkljaca voor V. Caic Dinamo Zagreb U19
66' Wissel Dinamo Zagreb U19 Wissel L. Vrbancic voor F. Culjak Dinamo Zagreb U19
66' Wissel Dinamo Zagreb U19 Wissel M. Sakota voor F. Topic Dinamo Zagreb U19
77' Gele kaart Chelsea U19 Gele kaart voor Z. Sturge Chelsea U19
79' Penalty gemist Chelsea U19 Penalty gemist J. Soonsup-Bell Chelsea U19
81' Wissel Dinamo Zagreb U19 Wissel M. Ruskovacki voor I. Cvetko Dinamo Zagreb U19
81' Wissel Dinamo Zagreb U19 Wissel L. Ilecic voor G. Rukavina Dinamo Zagreb U19
82' Doelpunt Chelsea U19 Doelpunt L. Castledine met assist van J. Tauriainen Chelsea U19 4-2
86' Wissel Chelsea U19 Wissel L. Flower voor S. Thomas Chelsea U19
86' Wissel Chelsea U19 Wissel S. Rak-Sakyi voor Z. Sturge Chelsea U19
89' Gele kaart Dinamo Zagreb U19 Gele kaart voor L. Gubijan Dinamo Zagreb U19
90' Wissel Chelsea U19 Wissel A. Ampah voor J. Soonsup-Bell Chelsea U19
93' Gele kaart Chelsea U19 Gele kaart voor B. Humphreys Chelsea U19
Video hoogtepunten en samenvatting Dinamo Zagreb O19 - Chelsea O19
Opstellingen Dinamo Zagreb O19 - Chelsea O19
De opstellingen van Dinamo Zagreb O19 en Chelsea O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.