Nabeschouwing Dinamo Zagreb O19 - Salzburg O19 (2-1) || UEFA Youth League 2022/2023

Dinsdag 11 oktober 2022 - 14:00 uur

In de UEFA Youth League 2022/2023 neemt Dinamo Zagreb O19 het dinsdag 11 oktober 2022 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Salzburg O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Kranjčevićeva in Zagreb.

Via de Dinamo Zagreb O19 - Salzburg O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dinamo Zagreb O19 - Salzburg O19 (2-1)

Het UEFA Youth League duel tussen Dinamo Zagreb O19 en Salzburg O19 is onder leiding van scheidsrechter Jakob A. Sundberg geëindigd in een 2-1 overwinning voor Dinamo Zagreb O19. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door E. Havel, waarmee Salzburg U19 met 0-1 de leiding nam. Dinamo Zagreb U19 kwam in de 66e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Katinic, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 67e minuut zette F. Topic zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Dinamo Zagreb U19 de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Jakob A. Sundberg, waardoor Dinamo Zagreb O19 dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Dinamo Zagreb O19 - Salzburg O19 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dinamo Zagreb O19 - Salzburg O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt Salzburg U19 Doelpunt E. Havel Salzburg U19 0-1
26' Gele kaart Salzburg U19 Gele kaart voor S. Baidoo Salzburg U19
31' Gele kaart Dinamo Zagreb U19 Gele kaart voor M. Sakota Dinamo Zagreb U19
50' Gele kaart Salzburg U19 Gele kaart voor M. Moswitzer Salzburg U19
51' Gele kaart Salzburg U19 Gele kaart voor L. Reischl Salzburg U19
53' Gele kaart Dinamo Zagreb U19 Gele kaart voor G. Rukavina Dinamo Zagreb U19
64' Wissel Dinamo Zagreb U19 Wissel M. Brkljaca voor L. Vrbancic Dinamo Zagreb U19
66' Doelpunt Dinamo Zagreb U19 Doelpunt M. Katinic met assist van M. Brkljaca Dinamo Zagreb U19 1-1
67' Doelpunt Dinamo Zagreb U19 Doelpunt F. Topic met assist van M. Ruskovacki Dinamo Zagreb U19 2-1
68' Wissel Salzburg U19 Wissel T. Trummer voor L. Reischl Salzburg U19
75' Wissel Salzburg U19 Wissel R. Zikovic voor M. Moswitzer Salzburg U19
75' Wissel Salzburg U19 Wissel F. Crescenti voor E. Havel Salzburg U19
75' Wissel Salzburg U19 Wissel Z. Jano voor T. Paumgartner Salzburg U19
78' Gele kaart Dinamo Zagreb U19 Gele kaart voor L. Gubijan Dinamo Zagreb U19
81' Wissel Dinamo Zagreb U19 Wissel F. Culjak voor M. Sakota Dinamo Zagreb U19
82' Wissel Salzburg U19 Wissel M. Sadeqi voor R. Hofer Salzburg U19
84' Wissel Dinamo Zagreb U19 Wissel J. Gurlica voor P. Majdandzic Dinamo Zagreb U19
Video hoogtepunten en samenvatting Dinamo Zagreb O19 - Salzburg O19
Opstellingen Dinamo Zagreb O19 - Salzburg O19
De opstellingen van Dinamo Zagreb O19 en Salzburg O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.