Nabeschouwing Inter O19 - Barcelona O19 (1-6) || UEFA Youth League 2022/2023

Dinsdag 4 oktober 2022 - 16:00 uur

In de UEFA Youth League 2022/2023 neemt Inter O19 het dinsdag 4 oktober 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Barcelona O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Giuseppe Meazza in Milano.

Via de Inter O19 - Barcelona O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Inter O19 - Barcelona O19 (1-6)

Het UEFA Youth League duel tussen Inter O19 en Barcelona O19 is onder leiding van scheidsrechter Sander van der Eijk geëindigd in een 1-6 overwinning voor Barcelona O19. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-6 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Barcelona U19 kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van C. Riad. Barcelona U19 vergrootte in de 20e minuut de voorsprong nadat het via een goal van P. Fernandez op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 45e minuut moest Inter U19 verder met een man minder nadat F. Stante een rode kaart had gekregen.

V. Barbera zette Barcelona U19 even later op 0-3 nadat hij een door scheidsrechter Sander van der Eijk toegekende penalty wist te benutten. Ook na de derde treffer nam Barcelona U19 geen gas terug, waardoor in de 68e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van V. Barbera. De vijfde treffer van Barcelona U19 viel in de 78e minuut en kwam op naam te staan van U. Hernandez. Even later viel in de 81e minuut opnieuw een doelpunt. Het was M. Guiu van Barcelona U19 die de score op 0-6 zette. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door A. Fontanarosa van Inter U19 die daarmee in de 86e minuut de eindstand bepaalde: 1-6.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Sander van der Eijk bij een 1-6 eindstand in het voordeel van Barcelona O19.

LIVE Inter O19 - Barcelona O19 1-6

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Inter O19 - Barcelona O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Barcelona U19 Doelpunt C. Riad Barcelona U19 0-1
20' Doelpunt Barcelona U19 Doelpunt P. Fernandez met assist van U. Hernandez Barcelona U19 0-2
28' Gele kaart Inter U19 Gele kaart voor E. Owusu Inter U19
34' Gele kaart Inter U19 Gele kaart voor A. Pelamatti Inter U19
34' Wissel Inter U19 Wissel K. Zefi voor E. Owusu Inter U19
34' Wissel Inter U19 Wissel A. Stankovic voor S. Bonavita Inter U19
45' Rode kaart Inter U19 Rode kaart voor F. Stante Inter U19
47' Penalty Barcelona U19 Penalty V. Barbera Barcelona U19 0-3
49' Gele kaart Inter U19 Gele kaart voor A. Stankovic Inter U19
46' Wissel Inter U19 Wissel G. Stabile voor F. Esposito Inter U19
52' Gele kaart Barcelona U19 Gele kaart voor A. Valle Gomez Barcelona U19
56' Wissel Barcelona U19 Wissel R. Cantero voor C. Riad Barcelona U19
64' Wissel Barcelona U19 Wissel B. Vicens voor A. Valle Gomez Barcelona U19
64' Wissel Barcelona U19 Wissel D. Rodriguez voor I. Akhomach Barcelona U19
67' Gele kaart Inter U19 Gele kaart voor G. Stabile Inter U19
68' Doelpunt Barcelona U19 Doelpunt V. Barbera met assist van A. Garrido Barcelona U19 0-4
73' Wissel Inter U19 Wissel A. M. Sarr voor D. Curatolo Inter U19
78' Doelpunt Barcelona U19 Doelpunt U. Hernandez met assist van A. Alarcon Barcelona U19 0-5
79' Wissel Barcelona U19 Wissel L. Yamal voor A. Alarcon Barcelona U19
79' Wissel Barcelona U19 Wissel M. Guiu voor V. Barbera Barcelona U19
81' Doelpunt Barcelona U19 Doelpunt M. Guiu met assist van A. Garrido Barcelona U19 0-6
82' Wissel Inter U19 Wissel L. Di Maggio voor S. Andersen Inter U19
86' Penalty Inter U19 Penalty A. Fontanarosa Inter U19 1-6
Video hoogtepunten en samenvatting Inter O19 - Barcelona O19
Opstellingen Inter O19 - Barcelona O19
De opstellingen van Inter O19 en Barcelona O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Inter O19 - Barcelona O19

Inter O19 en Barcelona O19 treffen elkaar in de 3e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sander van der Eijk en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Inter O19 en Barcelona O19 in de UEFA Youth League vond plaats op 10 december 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Inter O19. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide ploegen is Inter O19 favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Barcelona O19 slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Inter O19 2
Winst Barcelona O19 1
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Inter O19 op een 2e positie staat, terwijl we Barcelona O19 terugvinden op de 1e plaats.