Nabeschouwing Juventus O19 - Maccabi Haifa O19 (3-1) || UEFA Youth League 2022/2023

Dinsdag 4 oktober 2022 - 14:00 uur

In de UEFA Youth League 2022/2023 neemt Juventus O19 het dinsdag 4 oktober 2022 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Maccabi Haifa O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Allianz Stadium in Torino.

Via de Juventus O19 - Maccabi Haifa O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Juventus O19 - Maccabi Haifa O19 (3-1)

Het UEFA Youth League duel tussen Juventus O19 en Maccabi Haifa O19 is onder leiding van scheidsrechter Chiristian-Petru Ciochirca geëindigd in een 3-1 overwinning voor Juventus O19. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 46e minuut door K. Yildiz, waarmee Juventus U19 met 1-0 de leiding nam. Maccabi Haifa U19 kwam in de 53e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van H. Shibli, die daarmee de stand op 1-1 zette. Een penalty in de 72e minuut was de ideale kans voor Juventus U19 om te scoren. L. Hasa was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 1-1 bleef.

In de 72e minuut was het Juventus U19 dat met 2-1 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van L. Hasa. Na 79 minuten werd de voorsprong voor Juventus U19 vergroot nadat L. Anghele de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Juventus O19.

LIVE Juventus O19 - Maccabi Haifa O19 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Juventus O19 - Maccabi Haifa O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Gele kaart Juventus U19 Gele kaart voor L. Dellavalle Juventus U19
40' Gele kaart Maccabi Haifa U19 Gele kaart voor L. Hermesh Maccabi Haifa U19
46' Wissel Juventus U19 Wissel G. Doratiotto voor D. Ripani Juventus U19
46' Doelpunt Juventus U19 Doelpunt K. Yildiz met assist van B. Strijdonck Juventus U19 1-0
53' Doelpunt Maccabi Haifa U19 Doelpunt H. Shibli met assist van Z. I. Ben Shimol Maccabi Haifa U19 1-1
55' Wissel Maccabi Haifa U19 Wissel Y. A. Distelfeld voor S. Razon Maccabi Haifa U19
63' Wissel Juventus U19 Wissel T. Maressa voor A. Valdesi Juventus U19
63' Wissel Juventus U19 Wissel T. Mancini voor N. Turco Juventus U19
66' Wissel Maccabi Haifa U19 Wissel I. Elmichly voor Z. I. Ben Shimol Maccabi Haifa U19
66' Wissel Maccabi Haifa U19 Wissel Z. Leigh voor H. Shibli Maccabi Haifa U19
66' Wissel Juventus U19 Wissel L. Anghele voor K. Yildiz Juventus U19
72' Penalty gemist Juventus U19 Penalty gemist L. Hasa Juventus U19
72' Doelpunt Juventus U19 Doelpunt L. Hasa Juventus U19 2-1
73' Wissel Maccabi Haifa U19 Wissel S. Sheto voor L. Hermesh Maccabi Haifa U19
73' Wissel Maccabi Haifa U19 Wissel I. S. Pahima voor A. Kahvic Maccabi Haifa U19
76' Gele kaart Maccabi Haifa U19 Gele kaart voor E. Otachi Maccabi Haifa U19
78' Gele kaart Juventus U19 Gele kaart voor G. Doratiotto Juventus U19
79' Doelpunt Juventus U19 Doelpunt L. Anghele met assist van B. Strijdonck Juventus U19 3-1
87' Wissel Juventus U19 Wissel T. Galante voor B. Strijdonck Juventus U19
Video hoogtepunten en samenvatting Juventus O19 - Maccabi Haifa O19
Opstellingen Juventus O19 - Maccabi Haifa O19
De opstellingen van Juventus O19 en Maccabi Haifa O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.