Nabeschouwing Juventus O19 - Paris SG O19 (4-4) || UEFA Youth League 2022/2023

Woensdag 2 november 2022 - 16:00 uur

In de UEFA Youth League 2022/2023 neemt Juventus O19 het woensdag 2 november 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Paris SG O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Allianz Stadium in Torino.

Via de Juventus O19 - Paris SG O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Juventus O19 - Paris SG O19 (4-4)

De UEFA Youth League 2022/2023 wedstrijd tussen Juventus O19 en Paris SG O19 geresulteerd in een gelijkspel. Ondanks het gelijke spel hoefden de supporters in het stadion zich geen moment te vervelen, gezien het aantal doelpunten dat beide ploegen wisten te produceren. Halverwege de wedstrijd stond het 0-2 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door I. Gharbi, waarmee Paris SG U19 met 0-1 de leiding nam. Paris SG U19 vergrootte in de 19e minuut de voorsprong nadat het via een goal van I. Housni op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 50e minuut wist Juventus U19 de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via K. Yildiz.

Na 57 minuten werd de voorsprong voor Paris SG U19 vergroot nadat I. Housni de 1-3 wist te scoren. In de 75e minuut moest Paris SG U19 verder met een man minder, nadat N. Fernandez een tweede gele kaart kreeg. In de 84e minuut werd opnieuw gescoord. Dit keer was het I. Gharbi die namens Paris SG U19 het net wist te raken. Even later viel in de 90e minuut opnieuw een doelpunt. Het was K. Yildiz van Juventus U19 die de score op 2-4 zette. Ook daarna bleven de doelpunten vallen, want na 94 minuten kon opnieuw gejuicht worden door supporters van Juventus U19. Het doelpunt dat gescoord werd kwam op naam te staan van D. Huijsen die de stand in de wedstrijd op 3-4 zette. Zo leek Juventus U19 de wedstrijd uiteindelijk te gaan verliezen, tot dat L. Anghele in de 90e minuut met het laatste doelpunt van de wedstrijd zijn ploeg toch weer op gelijke hoogte zette: 4-4.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Joey Kooij bij een 4-4 eindstand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE Juventus O19 - Paris SG O19 4-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Juventus O19 - Paris SG O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Paris SG U19 Doelpunt I. Gharbi met assist van A. Kari Paris SG U19 0-1
19' Doelpunt Paris SG U19 Doelpunt I. Housni Paris SG U19 0-2
38' Gele kaart Paris SG U19 Gele kaart voor N. Fernandez Paris SG U19
46' Gele kaart Paris SG U19 Gele kaart voor Y. El Hannach Paris SG U19
49' Gele kaart Juventus U19 Gele kaart voor D. Huijsen Juventus U19
50' Doelpunt Juventus U19 Doelpunt K. Yildiz met assist van L. Hasa Juventus U19 1-2
57' Doelpunt Paris SG U19 Doelpunt I. Housni met assist van V. Muntu Wa Mungu Paris SG U19 1-3
62' Wissel Juventus U19 Wissel N. Ledonne voor D. Ripani Juventus U19
62' Wissel Juventus U19 Wissel T. Maressa voor G. Doratiotto Juventus U19
67' Gele kaart Juventus U19 Gele kaart voor N. Ledonne Juventus U19
70' Wissel Juventus U19 Wissel T. Mancini voor L. Hasa Juventus U19
70' Wissel Juventus U19 Wissel S. Domanico voor L. Dellavalle Juventus U19
75' Tweede gele kaart Paris SG U19 Tweede gele kaart voor N. Fernandez Paris SG U19
76' Wissel Juventus U19 Wissel L. Anghele voor N. Turco Juventus U19
77' Gele kaart Juventus U19 Gele kaart voor L. Anghele Juventus U19
78' Gele kaart Paris SG U19 Gele kaart voor I. Housni Paris SG U19
78' Wissel Paris SG U19 Wissel R. Etonde voor C. Mukelenge Paris SG U19
84' Doelpunt Paris SG U19 Doelpunt I. Gharbi met assist van E. Mbappe Paris SG U19 1-4
87' Gele kaart Juventus U19 Gele kaart voor S. Turco Juventus U19
87' Wissel Paris SG U19 Wissel E. Michut voor I. Housni Paris SG U19
90' Doelpunt Juventus U19 Doelpunt K. Yildiz met assist van N. Ledonne Juventus U19 2-4
94' Doelpunt Juventus U19 Doelpunt D. Huijsen met assist van J. Rouhi Juventus U19 3-4
95' Doelpunt Juventus U19 Doelpunt L. Anghele met assist van T. Maressa Juventus U19 4-4
Video hoogtepunten en samenvatting Juventus O19 - Paris SG O19
Opstellingen Juventus O19 - Paris SG O19
De opstellingen van Juventus O19 en Paris SG O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Juventus O19 - Paris SG O19

Juventus O19 en Paris SG O19 treffen elkaar in de 6e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Joey Kooij en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Juventus O19 en Paris SG O19 in de UEFA Youth League vond plaats op 6 september 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Paris SG O19. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Paris SG O19 favoriet. 1 keer wist de ploeg van Juventus O19 te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Juventus O19. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Juventus O19 0
Winst Paris SG O19 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Juventus O19 op een 2e positie staat, terwijl we Paris SG O19 terugvinden op de 1e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.