Nabeschouwing København U19 - Sevilla O19 (4-1) || UEFA Youth League 2022/2023

Woensdag 14 september 2022 - 16:00 uur

In de UEFA Youth League 2022/2023 neemt København U19 het woensdag 14 september 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Sevilla O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Østerbro Stadion in Copenhagen.

Via de København U19 - Sevilla O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing København U19 - Sevilla O19 (4-1)

Het UEFA Youth League duel tussen København U19 en Sevilla O19 is onder leiding van scheidsrechter Mohammad Al Emara geëindigd in een 4-1 overwinning voor København U19. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 29e minuut door N. Sahsah, waarmee København U19 met 1-0 de leiding nam. Sevilla U19 kwam in de 45e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Darío Benavides, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 50e minuut zette E. Schlichting zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee København U19 de leiding in de wedstrijd nam.

N. Sahsah zette København U19 even later op 3-1 nadat hij een door scheidsrechter Mohammad Al Emara toegekende penalty wist te benutten. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 62e minuut wist V. Lund Jensen namens København U19 de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Mohammad Al Emara en eindigde de wedstrijd dus met een 4-1 stand in het voordeel van København U19.

LIVE København U19 - Sevilla O19 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd København U19 - Sevilla O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Gele kaart Sevilla U19 Gele kaart voor Sergio Veces Sevilla U19
29' Doelpunt København U19 Doelpunt N. Sahsah met assist van W. Kaastrup København U19 1-0
33' Gele kaart Sevilla U19 Gele kaart voor I. Sow Sevilla U19
41' Gele kaart København U19 Gele kaart voor O. Svendsen København U19
45' Doelpunt Sevilla U19 Doelpunt Darío Benavides met assist van Carlos Álvarez Sevilla U19 1-1
50' Doelpunt København U19 Doelpunt E. Schlichting met assist van W. Clem København U19 2-1
52' Gele kaart København U19 Gele kaart voor O. Højlund København U19
55' Penalty København U19 Penalty N. Sahsah København U19 3-1
58' Wissel Sevilla U19 Wissel Iker Villar voor Raúl Gómez Sevilla U19
58' Wissel Sevilla U19 Wissel B. Sow voor I. Sow Sevilla U19
61' Wissel Sevilla U19 Wissel Alejandro Vázquez voor Carlos Álvarez Sevilla U19
62' Doelpunt København U19 Doelpunt V. Lund Jensen met assist van O. Svendsen København U19 4-1
67' Gele kaart Sevilla U19 Gele kaart voor Alberto Collado Sevilla U19
70' Wissel Sevilla U19 Wissel Pablo Rivera voor Alexandro Fernández Sevilla U19
70' Wissel Sevilla U19 Wissel Iker Amuedo voor Alberto Collado Sevilla U19
74' Wissel København U19 Wissel E. Nielsen voor A. Simmelhack København U19
74' Wissel København U19 Wissel T. Szücs voor O. Højlund København U19
74' Wissel København U19 Wissel V. Froholdt voor E. Schlichting København U19
79' Gele kaart Sevilla U19 Gele kaart voor B. Sow Sevilla U19
87' Gele kaart Sevilla U19 Gele kaart voor Darío Benavides Sevilla U19
89' Wissel København U19 Wissel E. Amundsen-Day voor W. Kaastrup København U19
89' Wissel København U19 Wissel J. Perelman voor O. Svendsen København U19
Video hoogtepunten en samenvatting København U19 - Sevilla O19
Opstellingen København U19 - Sevilla O19
De opstellingen van København U19 en Sevilla O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing København U19 - Sevilla O19

København U19 en Sevilla O19 treffen elkaar in de 2e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mohammad Al Emara en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat København U19 en Sevilla O19 elkaar treffen in de UEFA Youth League.

Winst København U19 0
Winst Sevilla O19 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel København U19 op een 2e positie staat, terwijl we Sevilla O19 terugvinden op de 4e plaats.