Nabeschouwing Maccabi Haifa O19 - Juventus O19 (1-3) || UEFA Youth League 2022/2023

Dinsdag 11 oktober 2022 - 13:00 uur

In de UEFA Youth League 2022/2023 neemt Maccabi Haifa O19 het dinsdag 11 oktober 2022 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Juventus O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Netanya Stadium (Netanya) in Netanya.

Via de Maccabi Haifa O19 - Juventus O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Maccabi Haifa O19 - Juventus O19 (1-3)

Het UEFA Youth League duel tussen Maccabi Haifa O19 en Juventus O19 is onder leiding van scheidsrechter Matthew De Gabriele geëindigd in een 1-3 overwinning voor Juventus O19. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Maccabi Haifa U19 kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van Y. A. Distelfeld. Juventus U19 kwam in de 49e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van L. Anghele, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 92e minuut zette T. Mancini zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Juventus U19 de leiding in de wedstrijd nam.

In de 95e minuut moest Maccabi Haifa U19 verder met een man minder, nadat L. N. Eissat een tweede gele kaart kreeg. In de 96e minuut werd de stand op 1-3 gezet na een benutte penalty van Juventus U19 speler D. Huijsen.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Juventus O19.

LIVE Maccabi Haifa O19 - Juventus O19 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Maccabi Haifa O19 - Juventus O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Maccabi Haifa U19 Doelpunt Y. A. Distelfeld met assist van H. Shibli Maccabi Haifa U19 1-0
11' Gele kaart Maccabi Haifa U19 Gele kaart voor Z. I. Ben Shimol Maccabi Haifa U19
28' Gele kaart Maccabi Haifa U19 Gele kaart voor I. Feingold Maccabi Haifa U19
34' Wissel Juventus U19 Wissel L. Anghele voor B. Strijdonck Juventus U19
42' Gele kaart Juventus U19 Gele kaart voor S. Turco Juventus U19
47' Gele kaart Juventus U19 Gele kaart voor L. Hasa Juventus U19
46' Wissel Juventus U19 Wissel A. Valdesi voor S. Turco Juventus U19
49' Doelpunt Juventus U19 Doelpunt L. Anghele Juventus U19 1-1
53' Gele kaart Maccabi Haifa U19 Gele kaart voor L. N. Eissat Maccabi Haifa U19
68' Wissel Maccabi Haifa U19 Wissel S. Razon voor A. Kahvic Maccabi Haifa U19
68' Wissel Maccabi Haifa U19 Wissel Y. Levi voor Y. A. Distelfeld Maccabi Haifa U19
75' Wissel Juventus U19 Wissel T. Mancini voor N. Turco Juventus U19
78' Wissel Maccabi Haifa U19 Wissel I. S. Pahima voor Z. I. Ben Shimol Maccabi Haifa U19
85' Wissel Maccabi Haifa U19 Wissel D. Safronubitz voor A. Khalaili Maccabi Haifa U19
85' Wissel Maccabi Haifa U19 Wissel I. Elmichly voor E. Otachi Maccabi Haifa U19
86' Wissel Juventus U19 Wissel G. Doratiotto voor J. Rouhi Juventus U19
86' Wissel Juventus U19 Wissel N. Ledonne voor J. Nonge Boende Juventus U19
90' Gele kaart Juventus U19 Gele kaart voor L. Dellavalle Juventus U19
92' Doelpunt Juventus U19 Doelpunt T. Mancini met assist van G. Doratiotto Juventus U19 1-2
94' Gele kaart Maccabi Haifa U19 Gele kaart voor I. S. Pahima Maccabi Haifa U19
95' Tweede gele kaart Maccabi Haifa U19 Tweede gele kaart voor L. N. Eissat Maccabi Haifa U19
96' Penalty Juventus U19 Penalty D. Huijsen Juventus U19 1-3
Video hoogtepunten en samenvatting Maccabi Haifa O19 - Juventus O19
Opstellingen Maccabi Haifa O19 - Juventus O19
De opstellingen van Maccabi Haifa O19 en Juventus O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.