Nabeschouwing Milan O19 - Chelsea O19 (3-1) || UEFA Youth League 2022/2023

Dinsdag 11 oktober 2022 - 14:30 uur

In de UEFA Youth League 2022/2023 neemt Milan O19 het dinsdag 11 oktober 2022 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Chelsea O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Gewiss Stadium in Bergamo.

Via de Milan O19 - Chelsea O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Milan O19 - Chelsea O19 (3-1)

Het UEFA Youth League duel tussen Milan O19 en Chelsea O19 is onder leiding van scheidsrechter Bram Van Driessche geëindigd in een 3-1 overwinning voor Milan O19. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 63e minuut door G. Alesi, waarmee Milan U19 met 1-0 de leiding nam. Een benutte penalty van C. Webster in de 84e minuut zorgde er even later voor dat Chelsea U19 weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 87e minuut zette J. Longhi zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Milan U19 de leiding in de wedstrijd nam.

Na 90 minuten werd de voorsprong voor Milan U19 vergroot nadat G. Alesi de 3-1 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Milan O19.

LIVE Milan O19 - Chelsea O19 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Milan O19 - Chelsea O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

33' Wissel Milan U19 Wissel C. Traore voor M. Lazetic Milan U19
40' Wissel Chelsea U19 Wissel S. Thomas voor J. Tauriainen Chelsea U19
53' Gele kaart Chelsea U19 Gele kaart voor T. Akomeah Chelsea U19
63' Doelpunt Milan U19 Doelpunt G. Alesi Milan U19 1-0
68' Gele kaart Milan U19 Gele kaart voor G. El Hilali Milan U19
68' Wissel Chelsea U19 Wissel J. Soonsup-Bell voor K. Dyer Chelsea U19
68' Wissel Chelsea U19 Wissel Z. Silcott-Duberry voor T. Mendel-Idowu Chelsea U19
73' Gele kaart Chelsea U19 Gele kaart voor Z. Silcott-Duberry Chelsea U19
78' Gele kaart Milan U19 Gele kaart voor E. W. Marshage Milan U19
78' Wissel Chelsea U19 Wissel F. Runham voor T. Akomeah Chelsea U19
84' Penalty Chelsea U19 Penalty C. Webster Chelsea U19 1-1
86' Wissel Milan U19 Wissel A. Bozzolan voor D. Bartesaghi Milan U19
86' Wissel Milan U19 Wissel J. Longhi voor G. El Hilali Milan U19
87' Doelpunt Milan U19 Doelpunt J. Longhi met assist van A. Bozzolan Milan U19 2-1
90' Doelpunt Milan U19 Doelpunt G. Alesi met assist van C. Traore Milan U19 3-1
91' Wissel Milan U19 Wissel P. Parmiggiani voor D. Paloschi Milan U19
91' Wissel Milan U19 Wissel D. Stalmach voor K. Zeroli Milan U19
94' Gele kaart Chelsea U19 Gele kaart voor L. Castledine Chelsea U19
Video hoogtepunten en samenvatting Milan O19 - Chelsea O19
Opstellingen Milan O19 - Chelsea O19
De opstellingen van Milan O19 en Chelsea O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Milan O19 - Chelsea O19

Milan O19 en Chelsea O19 treffen elkaar in de 4e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bram Van Driessche en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Milan O19 en Chelsea O19 in de UEFA Youth League vond plaats op 5 oktober 2022 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Chelsea O19 favoriet. 1 keer wist de ploeg van Milan O19 te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Milan O19. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Milan O19 0
Winst Chelsea O19 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Milan O19 op een 1e positie staat, terwijl we Chelsea O19 terugvinden op de 4e plaats.