Nabeschouwing Paris SG O19 - Benfica O19 (2-3) || UEFA Youth League 2022/2023

Dinsdag 11 oktober 2022 - 14:00 uur

In de UEFA Youth League 2022/2023 neemt Paris SG O19 het dinsdag 11 oktober 2022 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Benfica O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Municipal Georges Lefèvre in Saint-Germain-en-Laye.

Via de Paris SG O19 - Benfica O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Paris SG O19 - Benfica O19 (2-3)

Het UEFA Youth League duel tussen Paris SG O19 en Benfica O19 is onder leiding van scheidsrechter Darren England geëindigd in een 2-3 overwinning voor Benfica O19. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Paris SG U19 kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van I. Housni. Benfica U19 kwam in de 14e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van L. Semedo, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 39e minuut zette D. Moreira zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Benfica U19 de leiding in de wedstrijd nam.

L. Semedo zette Benfica U19 even later op 1-3 nadat hij een door scheidsrechter Darren England toegekende penalty wist te benutten. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Paris SG U19 dat in de 86e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat I. Housni de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Darren England bij een 2-3 eindstand in het voordeel van Benfica O19.

LIVE Paris SG O19 - Benfica O19 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Paris SG O19 - Benfica O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Paris SG U19 Doelpunt I. Housni met assist van N. Lemina Paris SG U19 1-0
14' Doelpunt Benfica U19 Doelpunt L. Semedo met assist van D. Moreira Benfica U19 1-1
31' Gele kaart Benfica U19 Gele kaart voor J. Tome Benfica U19
39' Doelpunt Benfica U19 Doelpunt D. Moreira Benfica U19 1-2
39' Wissel Paris SG U19 Wissel M. Diawara voor Q. Tchicamboud Paris SG U19
46' Penalty Benfica U19 Penalty L. Semedo Benfica U19 1-3
63' Wissel Paris SG U19 Wissel C. Mukelenge voor Z. Bagbema Paris SG U19
66' Gele kaart Paris SG U19 Gele kaart voor N. Lemina Paris SG U19
72' Gele kaart Paris SG U19 Gele kaart voor V. Muntu Wa Mungu Paris SG U19
81' Wissel Paris SG U19 Wissel K. Bensoula voor N. Lemina Paris SG U19
81' Wissel Paris SG U19 Wissel E. Mbappe voor Y. El Hannach Paris SG U19
84' Wissel Benfica U19 Wissel C. Ndour voor H. Felix Benfica U19
84' Wissel Benfica U19 Wissel F. Gluda Dju voor L. Semedo Benfica U19
86' Doelpunt Paris SG U19 Doelpunt I. Housni met assist van A. Kari Paris SG U19 2-3
93' Wissel Benfica U19 Wissel J. Precatado voor D. Moreira Benfica U19
93' Wissel Benfica U19 Wissel H. Faria voor T. Coser Benfica U19
Video hoogtepunten en samenvatting Paris SG O19 - Benfica O19
Opstellingen Paris SG O19 - Benfica O19
De opstellingen van Paris SG O19 en Benfica O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Paris SG O19 - Benfica O19

Paris SG O19 en Benfica O19 treffen elkaar in de 4e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Darren England en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Paris SG O19 en Benfica O19 in de UEFA Youth League vond plaats op 5 oktober 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Paris SG O19. Op basis van de afgelopen 3 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Paris SG O19 als Benfica O19 wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.

Winst Paris SG O19 1
Winst Benfica O19 1
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Paris SG O19 op een 1e positie staat, terwijl we Benfica O19 terugvinden op de 4e plaats.