Nabeschouwing Porto O19 - Bayer Leverkusen O19 (3-1) || UEFA Youth League 2022/2023

Dinsdag 4 oktober 2022 - 13:00 uur

In de UEFA Youth League 2022/2023 neemt Porto O19 het dinsdag 4 oktober 2022 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Bayer Leverkusen O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Centro de Treinos e Formação Desportiva PortoGaia in Vila Nova de Gaia.

Via de Porto O19 - Bayer Leverkusen O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Porto O19 - Bayer Leverkusen O19 (3-1)

Het UEFA Youth League duel tussen Porto O19 en Bayer Leverkusen O19 is onder leiding van scheidsrechter Evangelos Manouhos geëindigd in een 3-1 overwinning voor Porto O19. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 51e minuut door R. Monteiro, waarmee Porto U19 met 1-0 de leiding nam. Een benutte penalty van Z. Sertdemir in de 59e minuut zorgde er even later voor dat Bayer Leverkusen U19 weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 67e minuut zette J. Meireles zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Porto U19 de leiding in de wedstrijd nam.

Porto U19 kreeg een penalty toegewezen in de 78e minuut, die werd genomen door J. Meireles. Deze wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de 2-1 op het scorebord bleef staan. Na 92 minuten werd de voorsprong voor Porto U19 vergroot nadat R. Monteiro de 3-1 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Porto O19.

LIVE Porto O19 - Bayer Leverkusen O19 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Porto O19 - Bayer Leverkusen O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Gele kaart Bayer Leverkusen U19 Gele kaart voor Z. Sertdemir Bayer Leverkusen U19
31' Gele kaart Porto U19 Gele kaart voor F. Guedes Porto U19
47' Gele kaart Bayer Leverkusen U19 Gele kaart voor C. Y. Moustfa Bayer Leverkusen U19
46' Wissel Bayer Leverkusen U19 Wissel K. Izekor voor C. Y. Moustfa Bayer Leverkusen U19
51' Doelpunt Porto U19 Doelpunt R. Monteiro met assist van J. Meireles Porto U19 1-0
59' Penalty Bayer Leverkusen U19 Penalty Z. Sertdemir Bayer Leverkusen U19 1-1
59' Wissel Porto U19 Wissel B. Ferreira voor F. Silva Porto U19
59' Wissel Porto U19 Wissel A. Oliveira voor F. Guedes Porto U19
67' Doelpunt Porto U19 Doelpunt J. Meireles met assist van B. Ferreira Porto U19 2-1
69' Gele kaart Porto U19 Gele kaart voor U. Cande Porto U19
69' Wissel Bayer Leverkusen U19 Wissel F. Onyeka voor D. Widlarz Bayer Leverkusen U19
75' Wissel Porto U19 Wissel M. Regal voor D. Rodrigues Porto U19
75' Wissel Porto U19 Wissel A. Balde voor U. Cande Porto U19
78' Penalty gemist Porto U19 Penalty gemist J. Meireles Porto U19
79' Gele kaart Bayer Leverkusen U19 Gele kaart voor R. Steur Bayer Leverkusen U19
79' Gele kaart Porto U19 Gele kaart voor J. Meireles Porto U19
79' Gele kaart Bayer Leverkusen U19 Gele kaart voor I. Okafor Bayer Leverkusen U19
86' Wissel Porto U19 Wissel J. O. Carvalho voor J. Meireles Porto U19
92' Doelpunt Porto U19 Doelpunt R. Monteiro met assist van B. Ferreira Porto U19 3-1
Video hoogtepunten en samenvatting Porto O19 - Bayer Leverkusen O19
Opstellingen Porto O19 - Bayer Leverkusen O19
De opstellingen van Porto O19 en Bayer Leverkusen O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Porto O19 - Bayer Leverkusen O19

Porto O19 en Bayer Leverkusen O19 treffen elkaar in de 3e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Evangelos Manouhos en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Porto O19 en Bayer Leverkusen O19 elkaar treffen in de UEFA Youth League.

Winst Porto O19 0
Winst Bayer Leverkusen O19 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Porto O19 op een 3e positie staat, terwijl we Bayer Leverkusen O19 terugvinden op de 4e plaats.