Nabeschouwing Ranger U19 - Liverpool O19 (3-4) || UEFA Youth League 2022/2023

Woensdag 12 oktober 2022 - 16:00 uur

In de UEFA Youth League 2022/2023 neemt Ranger U19 het woensdag 12 oktober 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Liverpool O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Firhill Stadium in Glasgow.

Via de Ranger U19 - Liverpool O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ranger U19 - Liverpool O19 (3-4)

Het UEFA Youth League duel tussen Ranger U19 en Liverpool O19 is onder leiding van scheidsrechter Robert Ian Jenkins geëindigd in een 3-4 overwinning voor Liverpool O19. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door O. Cannonier, waarmee Liverpool U19 met 0-1 de leiding nam. Een benutte penalty van J. C. Lindsay in de 10e minuut zorgde er even later voor dat Ranger U19 weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 18e minuut zette M. Frauendorf zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Liverpool U19 de leiding in de wedstrijd nam.

Na 35 minuten werd de voorsprong voor Liverpool U19 vergroot nadat O. Cannonier de 1-3 wist te scoren. In de 48e minuut werd L. Jonas van Liverpool U19 met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Liverpool U19 met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen. Ranger U19 verkleinde in de 62e minuut de achterstand doordat A. Lyall de 2-3 wist te maken, waardoor de wedstrijd toch weer spannend werd. In de 72e minuut viel even later opnieuw een doelpunt. Het was R. Ure die de score op 3-3 zette en daarmee Ranger U19 weer op gelijke hoogte bracht. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door B. Doak van Liverpool U19 die daarmee in de 80e minuut de eindstand bepaalde: 3-4.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Robert Ian Jenkins en eindigde de wedstrijd dus met een 3-4 stand in het voordeel van Liverpool O19.

LIVE Ranger U19 - Liverpool O19 3-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ranger U19 - Liverpool O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Liverpool U19 Doelpunt O. Cannonier met assist van B. Doak Liverpool U19 0-1
9' Gele kaart Liverpool U19 Gele kaart voor H. Davies Liverpool U19
10' Penalty Ranger U19 Penalty J. C. Lindsay Ranger U19 1-1
18' Doelpunt Liverpool U19 Doelpunt M. Frauendorf met assist van B. Clark Liverpool U19 1-2
35' Doelpunt Liverpool U19 Doelpunt O. Cannonier met assist van B. Doak Liverpool U19 1-3
38' Wissel Liverpool U19 Wissel L. Koumas voor O. Cannonier Liverpool U19
48' Rode kaart Liverpool U19 Rode kaart voor L. Jonas Liverpool U19
62' Doelpunt Ranger U19 Doelpunt A. Lyall met assist van Z. Lovelace Ranger U19 2-3
72' Doelpunt Ranger U19 Doelpunt R. Ure met assist van Z. Lovelace Ranger U19 3-3
73' Wissel Ranger U19 Wissel P. Nsio voor B. Rice Ranger U19
80' Doelpunt Liverpool U19 Doelpunt B. Doak met assist van J. Quansah Liverpool U19 3-4
84' Wissel Ranger U19 Wissel C. Young voor G. Allen Ranger U19
92' Wissel Liverpool U19 Wissel T. Pilling voor B. Doak Liverpool U19
Video hoogtepunten en samenvatting Ranger U19 - Liverpool O19
Opstellingen Ranger U19 - Liverpool O19
De opstellingen van Ranger U19 en Liverpool O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.