Nabeschouwing Salzburg O19 - Milan O19 (1-1) || UEFA Youth League 2022/2023

Dinsdag 6 september 2022 - 15:00 uur

In de UEFA Youth League 2022/2023 neemt Salzburg O19 het dinsdag 6 september 2022 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Milan O19.

Via de Salzburg O19 - Milan O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Salzburg O19 - Milan O19 (1-1)

De UEFA Youth League 2022/2023 wedstrijd tussen Salzburg O19 en Milan O19 geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 10 minuten. A. Coubis maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Milan U19 vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Salzburg U19 kwam na 66 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van K. Konate, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Salzburg O19 - Milan O19 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Salzburg O19 - Milan O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Penalty Milan U19 Penalty A. Coubis Milan U19 0-1
33' Gele kaart Milan U19 Gele kaart voor G. El Hilali Milan U19
56' Gele kaart Milan U19 Gele kaart voor A. Coubis Milan U19
59' Wissel Salzburg U19 Wissel L. Reischl voor D. Lechner Salzburg U19
59' Wissel Salzburg U19 Wissel Z. Jano voor R. Hofer Salzburg U19
61' Wissel Milan U19 Wissel A. Bozzolan voor D. Bartesaghi Milan U19
62' Wissel Milan U19 Wissel F. Scotti voor H. F. Cuenca Martinez Milan U19
66' Doelpunt Salzburg U19 Doelpunt K. Konate met assist van M. Berki Salzburg U19 1-1
72' Wissel Milan U19 Wissel K. Zeroli voor G. El Hilali Milan U19
72' Wissel Milan U19 Wissel J. Longhi voor A. Gala Milan U19
73' Gele kaart Salzburg U19 Gele kaart voor M. Gevorgyan Salzburg U19
78' Wissel Milan U19 Wissel C. Foglio voor N. Pluvio Milan U19
80' Wissel Salzburg U19 Wissel T. Trummer voor M. Berki Salzburg U19
87' Wissel Salzburg U19 Wissel D. Bijelic voor M. Gevorgyan Salzburg U19
94' Gele kaart Salzburg U19 Gele kaart voor T. Sahin Salzburg U19
Video hoogtepunten en samenvatting Salzburg O19 - Milan O19
Opstellingen Salzburg O19 - Milan O19
De opstellingen van Salzburg O19 en Milan O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.