Nabeschouwing Sevilla O19 - Manchester City O19 (1-5) || UEFA Youth League 2022/2023

Dinsdag 6 september 2022 - 11:30 uur

In de UEFA Youth League 2022/2023 neemt Sevilla O19 het dinsdag 6 september 2022 om 11:30 uur in eigen huis op tegen Manchester City O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Jesús Navas in Sevilla.

Via de Sevilla O19 - Manchester City O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sevilla O19 - Manchester City O19 (1-5)

Het UEFA Youth League duel tussen Sevilla O19 en Manchester City O19 is onder leiding van scheidsrechter Joonas Jaanovits geëindigd in een 1-5 overwinning voor Manchester City O19. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door D. Hormigo, waarmee Sevilla U19 met 1-0 de leiding nam. Manchester City U19 kwam in de 44e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van C. Borges, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 53e minuut zette A. Mebude zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Manchester City U19 de leiding in de wedstrijd nam.

Na 75 minuten werd de voorsprong voor Manchester City U19 vergroot nadat W. Dickson de 1-3 wist te scoren. In de 78e minuut werd I. Salguero van Sevilla U19 met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Manchester City U19 met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen. In de 88e minuut werd opnieuw gescoord. Dit keer was het C. Borges die namens Manchester City U19 het net wist te raken. Even later viel het zesde en tevens laatste doelpunt van de wedstrijd. In de 96e minuut was het Manchester City U19 dat via C. Borges de stand op 1-5 zette en daarmee ook de einduitslag bepaalde.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Joonas Jaanovits bij een 1-5 eindstand in het voordeel van Manchester City O19.

LIVE Sevilla O19 - Manchester City O19 1-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sevilla O19 - Manchester City O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Sevilla U19 Doelpunt D. Hormigo met assist van A. Collado Lopez Sevilla U19 1-0
20' Gele kaart Manchester City U19 Gele kaart voor K. Taylor Manchester City U19
40' Gele kaart Sevilla U19 Gele kaart voor A. Collado Lopez Sevilla U19
44' Doelpunt Manchester City U19 Doelpunt C. Borges met assist van N. OReilly Manchester City U19 1-1
46' Gele kaart Sevilla U19 Gele kaart voor S. Veces Sevilla U19
53' Doelpunt Manchester City U19 Doelpunt A. Mebude Manchester City U19 1-2
60' Wissel Sevilla U19 Wissel I. Villar voor A. Collado Lopez Sevilla U19
60' Wissel Sevilla U19 Wissel I. Salguero voor P. Rivera Cruz Sevilla U19
64' Wissel Sevilla U19 Wissel J. I. Vizcaino voor S. Veces Sevilla U19
74' Gele kaart Sevilla U19 Gele kaart voor D. Benavides Fuentes Sevilla U19
75' Doelpunt Manchester City U19 Doelpunt W. Dickson met assist van C. Borges Manchester City U19 1-3
75' Wissel Sevilla U19 Wissel I. Amuedo voor M. Bueno Sevilla U19
75' Wissel Sevilla U19 Wissel A. Vazquez voor I. Sow Sevilla U19
77' Gele kaart Manchester City U19 Gele kaart voor A. Mebude Manchester City U19
78' Rode kaart Sevilla U19 Rode kaart voor I. Salguero Sevilla U19
82' Gele kaart Manchester City U19 Gele kaart voor L. Samuel Manchester City U19
85' Wissel Manchester City U19 Wissel J. Adam voor W. Dickson Manchester City U19
87' Gele kaart Sevilla U19 Gele kaart voor A. Vazquez Sevilla U19
88' Doelpunt Manchester City U19 Doelpunt C. Borges met assist van A. Mebude Manchester City U19 1-4
88' Gele kaart Sevilla U19 Gele kaart voor D. Hormigo Sevilla U19
92' Gele kaart Manchester City U19 Gele kaart voor M. van Sas Manchester City U19
93' Wissel Manchester City U19 Wissel J. Ndala voor A. Mebude Manchester City U19
93' Wissel Manchester City U19 Wissel J. Wright voor N. OReilly Manchester City U19
96' Doelpunt Manchester City U19 Doelpunt C. Borges met assist van O. Bobb Manchester City U19 1-5
Video hoogtepunten en samenvatting Sevilla O19 - Manchester City O19
Opstellingen Sevilla O19 - Manchester City O19
De opstellingen van Sevilla O19 en Manchester City O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.