Nabeschouwing Arsenal O19 - Sevilla O19 (1-1) || UEFA Youth League 2023/2024

Woensdag 8 november 2023 - 14:00 uur

In de UEFA Youth League 2023/2024 neemt Arsenal O19 het woensdag 8 november 2023 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Sevilla O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Colney Training Centre in Colney.

Via de Arsenal O19 - Sevilla O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Arsenal O19 - Sevilla O19 (1-1)

De UEFA Youth League 2023/2024 wedstrijd tussen Arsenal O19 en Sevilla O19 geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door J. I. Vizcaino, waarmee Sevilla U19 met 0-1 de leiding nam. Arsenal U19 kwam na 61 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Reuell Walters, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Arsenal O19 - Sevilla O19 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Arsenal O19 - Sevilla O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Gele kaart Sevilla U19 Gele kaart voor Bakary Sow Sevilla U19
13' Doelpunt Sevilla U19 Doelpunt J. I. Vizcaino met assist van Ibrahima Sow Sevilla U19 0-1
25' Gele kaart Arsenal U19 Gele kaart voor Ayden Heaven Arsenal U19
32' Gele kaart Arsenal U19 Gele kaart voor Osman Kamara Arsenal U19
42' Gele kaart Arsenal U19 Gele kaart voor Lino Sousa Arsenal U19
46' Wissel Arsenal U19 Wissel Obi Martin voor Osman Kamara Arsenal U19
57' Gele kaart Arsenal U19 Gele kaart voor Omari Benjamin Arsenal U19
61' Doelpunt Arsenal U19 Doelpunt Reuell Walters met assist van Jimi Gower Arsenal U19 1-1
69' Wissel Arsenal U19 Wissel Michal Rusiak voor Lino Sousa Arsenal U19
73' Gele kaart Arsenal U19 Gele kaart voor Bradley Ibrahim Arsenal U19
73' Gele kaart Sevilla U19 Gele kaart voor Pablo Rivera Sevilla U19
73' Gele kaart Arsenal U19 Gele kaart voor Jimi Gower Arsenal U19
80' Wissel Arsenal U19 Wissel Harrison Dudziak voor Ismail Oulad MHand Arsenal U19
84' Gele kaart Arsenal U19 Gele kaart voor Obi Martin Arsenal U19
85' Wissel Sevilla U19 Wissel Iker Villar voor Bakary Sow Sevilla U19
89' Wissel Arsenal U19 Wissel Daniel Oyetunde voor Omari Benjamin Arsenal U19
Video hoogtepunten en samenvatting Arsenal O19 - Sevilla O19
Opstellingen Arsenal O19 - Sevilla O19
De opstellingen van Arsenal O19 en Sevilla O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Arsenal O19 - Sevilla O19

Arsenal O19 en Sevilla O19 treffen elkaar in de 4e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Iuliana Elena Demetrescu en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Arsenal O19 en Sevilla O19 in de UEFA Youth League vond plaats op 24 oktober 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sevilla O19. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Sevilla O19 favoriet. 1 keer wist de ploeg van Arsenal O19 te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Arsenal O19. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Arsenal O19 0
Winst Sevilla O19 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Arsenal O19 op een 4e positie staat, terwijl we Sevilla O19 terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is motregen.