Nabeschouwing Basel O19 - Bayern Munchen O19 (0-2) || UEFA Youth League 2023/2024

Woensdag 7 februari 2024 - 18:00 uur

In de UEFA Youth League 2023/2024 neemt Basel O19 het woensdag 7 februari 2024 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Bayern Munchen O19. De wedstrijd wordt gespeeld in St. Jakob-Park in Basel.

Via de Basel O19 - Bayern Munchen O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Basel O19 - Bayern Munchen O19 (0-2)

Het UEFA Youth League duel tussen Basel O19 en Bayern Munchen O19 is onder leiding van scheidsrechter Ante Čulina geëindigd in een 0-2 overwinning voor Bayern Munchen O19. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 31e minuut door Lovro Zvonarek, waarmee Bayern U19 met 0-1 de leiding nam. In de 93e minuut was het Bayern U19 dat via Max Schmitt dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Ante Čulina.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-2 overwinning in het voordeel van Bayern Munchen O19.

LIVE Basel O19 - Bayern Munchen O19 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Basel O19 - Bayern Munchen O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Gele kaart Bayern U19 Gele kaart voor Adam Aznou Bayern U19
31' Doelpunt Bayern U19 Doelpunt Lovro Zvonarek met assist van Javier Fernández Bayern U19 0-1
37' Gele kaart Bayern U19 Gele kaart voor Javier Fernández Bayern U19
46' Wissel Basel U19 Wissel Demir Xhemalija voor Elion Jashari Basel U19
46' Wissel Basel U19 Wissel Yannis Ryter voor Cobel Sow Garcia Basel U19
46' Wissel Basel U19 Wissel Evann Seyram Junior Senaya voor Leon Frokaj Basel U19
51' Gele kaart Bayern U19 Gele kaart voor Benedikt Wimmer Bayern U19
59' Wissel Bayern U19 Wissel Michael Scott voor Emirhan Demircan Bayern U19
60' Wissel Basel U19 Wissel Sami Bashaj voor Kevin Tröndle Basel U19
66' Gele kaart Basel U19 Gele kaart voor Demir Xhemalija Basel U19
68' Gele kaart Basel U19 Gele kaart voor Lennard Becker Jonathan Asp Jensen Basel U19
69' Wissel Bayern U19 Wissel Louis Richter voor Adam Aznou Bayern U19
83' Wissel Bayern U19 Wissel Axel Kayombo voor Romeo Beney Bayern U19
86' Wissel Basel U19 Wissel Ljubo Puljić voor Robert Ramsak Basel U19
87' Wissel Bayern U19 Wissel Max Mergner voor Paul Scholl Bayern U19
92' Wissel Bayern U19 Wissel Axel Kayombo voor Bayern U19
94' Gele kaart Basel U19 Gele kaart voor Lovro Zvonarek Michael Scott Basel U19 0-2
93' Doelpunt Bayern U19 Doelpunt Max Schmitt Bayern U19
93' Gele kaart Basel U19 Gele kaart voor Axel Kayombo Basel U19
93' Gele kaart Bayern U19 Gele kaart voor Max Schmitt Bayern U19
Video hoogtepunten en samenvatting Basel O19 - Bayern Munchen O19
Opstellingen Basel O19 - Bayern Munchen O19
De opstellingen van Basel O19 en Bayern Munchen O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.