Nabeschouwing Benfica O19 - Inter O19 (1-1) || UEFA Youth League 2023/2024

Woensdag 29 november 2023 - 16:00 uur

In de UEFA Youth League 2023/2024 neemt Benfica O19 het woensdag 29 november 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Inter O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Caixa Futebol Campus in Seixal.

Via de Benfica O19 - Inter O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Benfica O19 - Inter O19 (1-1)

De UEFA Youth League 2023/2024 wedstrijd tussen Benfica O19 en Inter O19 geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 49e minuut door Daniele Quieto, waarmee Inter U19 met 0-1 de leiding nam. Benfica U19 kwam na 51 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Nuno Félix, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Benfica O19 - Inter O19 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Benfica O19 - Inter O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Gele kaart Inter U19 Gele kaart voor L. Di Maggio Inter U19
49' Doelpunt Inter U19 Doelpunt Daniele Quieto met assist van Matteo Motta Inter U19 0-1
50' Gele kaart Inter U19 Gele kaart voor Riccardo Miconi Inter U19
51' Doelpunt Benfica U19 Doelpunt Nuno Félix met assist van Diogo Prioste Benfica U19 1-1
54' Gele kaart Benfica U19 Gele kaart voor Gonçalo Oliveira Benfica U19
57' Wissel Inter U19 Wissel Mike Aidoo voor Riccardo Miconi Inter U19
57' Wissel Inter U19 Wissel Dilan Andrés Zárate Hidalgo voor Matteo Spinaccè Inter U19
57' Wissel Inter U19 Wissel Jan Zuberek voor Thomas Berenbruch Inter U19
67' Wissel Benfica U19 Wissel Rodrigo Rêgo voor Gustavo Varela Benfica U19
69' Wissel Inter U19 Wissel Gabriele Vedovati voor Daniele Quieto Inter U19
73' Gele kaart Benfica U19 Gele kaart voor Ivan Lima Benfica U19
79' Wissel Benfica U19 Wissel Joao Veloso voor Nuno Félix Benfica U19
87' Wissel Inter U19 Wissel Mattia Zanchetta voor Amadou Makhtar Sarr Inter U19
91' Gele kaart Inter U19 Gele kaart voor Leonardo Bovo Inter U19
Video hoogtepunten en samenvatting Benfica O19 - Inter O19
Opstellingen Benfica O19 - Inter O19
Voorbeschouwing Benfica O19 - Inter O19

Benfica O19 en Inter O19 treffen elkaar in de 5e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Andreas Argyrou en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Benfica O19 en Inter O19 in de UEFA Youth League vond plaats op 3 oktober 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Winst Benfica O19 0
Winst Inter O19 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Benfica O19 op een 2e positie staat, terwijl we Inter O19 terugvinden op de 4e plaats.