Nabeschouwing Inter O19 - Salzburg O19 (2-3) || UEFA Youth League 2023/2024

Dinsdag 24 oktober 2023 - 14:00 uur

In de UEFA Youth League 2023/2024 neemt Inter O19 het dinsdag 24 oktober 2023 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Salzburg O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Giuseppe Meazza in Milan.

Via de Inter O19 - Salzburg O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Inter O19 - Salzburg O19 (2-3)

Het UEFA Youth League duel tussen Inter O19 en Salzburg O19 is onder leiding van scheidsrechter Edgars Maļcevs geëindigd in een 2-3 overwinning voor Salzburg O19. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 26e minuut door Adam Daghim, waarmee Salzburg U19 met 0-1 de leiding nam. Salzburg U19 vergrootte in de 40e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Zétény Jánó op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 63e minuut moest Salzburg U19 verder met een man minder nadat Marcel Moswitzer een rode kaart had gekregen.

In de 74e minuut was het Inter U19 dat met 1-2 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van Gabriele Vedovati. Na 94 minuten werd de voorsprong voor Salzburg U19 vergroot nadat Benjamin Atiabou de 1-3 wist te scoren. Inter U19 verkleinde in de 96e minuut de achterstand doordat Matteo Spinaccè de 2-3 wist te maken, waardoor de wedstrijd toch weer spannend werd. Het bleek echter te laat om een nederlaag te voorkomen, want er zou hierna niet meer gescoord worden.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Edgars Maļcevs bij een 2-3 eindstand in het voordeel van Salzburg O19.

LIVE Inter O19 - Salzburg O19 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Inter O19 - Salzburg O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Doelpunt Salzburg U19 Doelpunt Adam Daghim met assist van Zétény Jánó Salzburg U19 0-1
40' Doelpunt Salzburg U19 Doelpunt Zétény Jánó Salzburg U19 0-2
46' Wissel Inter U19 Wissel Matteo Spinaccè voor Luca Di Maggio Inter U19
46' Gele kaart Inter U19 Gele kaart voor Issiaka Kamate Inter U19
58' Wissel Inter U19 Wissel Riccardo Miconi voor Mike Aidoo Inter U19
58' Wissel Inter U19 Wissel Gabriele Vedovati voor Daniele Quieto Inter U19
62' Wissel Salzburg U19 Wissel Federico Crescenti voor Luka Reischl Salzburg U19
63' Rode kaart Salzburg U19 Rode kaart voor Marcel Moswitzer Salzburg U19
65' Wissel Salzburg U19 Wissel Rocco Žiković voor Valentin Sulzbacher Salzburg U19
70' Gele kaart Salzburg U19 Gele kaart voor Mark Gevorgyan Salzburg U19
74' Doelpunt Inter U19 Doelpunt Gabriele Vedovati met assist van Issiaka Kamate Inter U19 1-2
80' Gele kaart Inter U19 Gele kaart voor Matteo Spinaccè Inter U19
80' Wissel Inter U19 Wissel G. Stabile voor Matteo Motta Inter U19
80' Gele kaart Inter U19 Gele kaart voor Matjaz S. Inter U19
81' Gele kaart Inter U19 Gele kaart voor Samo Matjaž Inter U19
85' Wissel Salzburg U19 Wissel Benjamin Atiabou voor Elione Fernandes Neto Salzburg U19
94' Doelpunt Salzburg U19 Doelpunt Benjamin Atiabou met assist van Federico Crescenti Salzburg U19 1-3
96' Doelpunt Inter U19 Doelpunt Matteo Spinaccè met assist van Francesco Stante Inter U19 2-3
97' Gele kaart Salzburg U19 Gele kaart voor Adam Daghim Salzburg U19
97' Gele kaart Inter U19 Gele kaart voor Gabriele Vedovati Inter U19
Video hoogtepunten en samenvatting Inter O19 - Salzburg O19
Opstellingen Inter O19 - Salzburg O19

Voorbeschouwing Inter O19 - Salzburg O19

Inter O19 en Salzburg O19 treffen elkaar in de 3e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Edgars Maļcevs en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Inter O19 en Salzburg O19 elkaar treffen in de UEFA Youth League.

Winst Inter O19 0
Winst Salzburg O19 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Inter O19 op een 2e positie staat, terwijl we Salzburg O19 terugvinden op de 1e plaats.