Nabeschouwing Lazio U19 - Celtic O19 (0-2) || UEFA Youth League 2023/2024

Dinsdag 28 november 2023 - 14:00 uur

In de UEFA Youth League 2023/2024 neemt Lazio U19 het dinsdag 28 november 2023 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Celtic O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico in Romagnano Sesia.

Via de Lazio U19 - Celtic O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lazio U19 - Celtic O19 (0-2)

Het UEFA Youth League duel tussen Lazio U19 en Celtic O19 is onder leiding van scheidsrechter Antoine Paul Chiaramonti geëindigd in een 0-2 overwinning voor Celtic O19. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door Daniel Kelly, waarmee Celtic U19 met 0-1 de leiding nam. Celtic U19 vergrootte in de 73e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Bruno Davidson op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Celtic O19.

LIVE Lazio U19 - Celtic O19 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lazio U19 - Celtic O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Celtic U19 Doelpunt Daniel Kelly met assist van Lewis Dobbie Celtic U19 0-1
22' Gele kaart Celtic U19 Gele kaart voor Lewis Dobbie Celtic U19
33' Gele kaart Celtic U19 Gele kaart voor Liam Bonetig Celtic U19
39' Gele kaart Lazio U19 Gele kaart voor Filippo Bedini Lazio U19
46' Wissel Lazio U19 Wissel Lorenzo D’Agostini voor Massimo Bigotti Lazio U19
46' Wissel Celtic U19 Wissel Bruno Davidson voor Josh Dede Celtic U19
46' Wissel Lazio U19 Wissel Alessandro Milani voor Matteo Marini Lazio U19
54' Gele kaart Lazio U19 Gele kaart voor Leonardo Di Tommaso Lazio U19
56' Gele kaart Celtic U19 Gele kaart voor Magnus MacKenzie Celtic U19
58' Gele kaart Lazio U19 Gele kaart voor Saná Fernandes Lazio U19
65' Wissel Lazio U19 Wissel Marco Nazzaro voor Matteo Zazza Lazio U19
67' Wissel Celtic U19 Wissel Daniel Cummings voor Lewis Dobbie Celtic U19
71' Wissel Lazio U19 Wissel Federico Serra voor Leonardo Di Tommaso Lazio U19
73' Doelpunt Celtic U19 Doelpunt Bruno Davidson met assist van Daniel Cummings Celtic U19 0-2
79' Wissel Lazio U19 Wissel Manuel Tredicine voor Saná Fernandes Lazio U19
89' Wissel Celtic U19 Wissel Corey Thomson voor Kyle Ure Celtic U19
Video hoogtepunten en samenvatting Lazio U19 - Celtic O19
Opstellingen Lazio U19 - Celtic O19
De opstellingen van Lazio U19 en Celtic O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.