Nabeschouwing Nantes U19 - Sevilla O19 (3-3) || UEFA Youth League 2023/2024

Woensdag 7 februari 2024 - 19:00 uur

In de UEFA Youth League 2023/2024 neemt Nantes U19 het woensdag 7 februari 2024 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Sevilla O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade de la Beaujoire - Louis Fonteneau in Nantes.

Via de Nantes U19 - Sevilla O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nantes U19 - Sevilla O19 (3-3)

Het UEFA Youth League duel tussen Nantes U19 en Sevilla O19 is onder leiding van scheidsrechter Oliver Reitala geëindigd in een 3-3 overwinning voor Nantes U19. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-3 eindstand.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van Sergio Martínez zette Nantes U19 op een 1-0 voorsprong in de 51e minuut van de wedstrijd. Nantes U19 vergrootte in de 63e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Exaucé Mafoumbi op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 66e minuut volgde een derde treffer van Nantes U19, waarmee Exaucé Mafoumbi zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 69 minuten deed Ivan Salguero iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Sevilla U19 werd verkleind tot 3-1. In de 75e werkte Taïgy Dugard de bal ongelukkig in het eigen doel, waardoor de stand op 3-2 kwam te staan. In de 78e minuut werd de stand op 3-3 gezet na een benutte penalty van Sevilla U19 speler Alberto Collado.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Oliver Reitala en eindigde de wedstrijd dus met een 3-3 stand in het voordeel van Nantes U19.

LIVE Nantes U19 - Sevilla O19 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nantes U19 - Sevilla O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Wissel Sevilla U19 Wissel Alberto Collado voor Sevilla U19 0-0
10' Gele kaart Sevilla U19 Gele kaart voor Robert Razvan Jalade Sevilla U19
47' Gele kaart Nantes U19 Gele kaart voor Bahereba Guirassy Nantes U19
51' Eigen doelpunt Nantes U19 Eigen doelpunt Sergio Martínez Nantes U19 1-0
54' Gele kaart Nantes U19 Gele kaart voor Louis Leroux Nantes U19
63' Doelpunt Nantes U19 Doelpunt Exaucé Mafoumbi met assist van Mathis Philippe Nantes U19 2-0
65' Wissel Sevilla U19 Wissel Carlos Colomer Morales voor Nacho Vizcaíno Sevilla U19
66' Doelpunt Nantes U19 Doelpunt Exaucé Mafoumbi met assist van Louka Gautier Nantes U19 3-0
67' Wissel Nantes U19 Wissel Warren Mountsangui voor Louis Leroux Nantes U19
67' Wissel Nantes U19 Wissel Sankoumba Toure voor Exaucé Mafoumbi Nantes U19
69' Doelpunt Sevilla U19 Doelpunt Ivan Salguero met assist van Iker Villar Sevilla U19 3-1
69' Wissel Sevilla U19 Wissel Eduardo Altozano Agudo voor Pablo Rivera Sevilla U19
69' Wissel Sevilla U19 Wissel Jorge Moreno Parra voor Diego Jiménez Sevilla U19
73' Gele kaart Sevilla U19 Gele kaart voor Carlos Colomer Morales Sevilla U19
75' Eigen doelpunt Sevilla U19 Eigen doelpunt Taïgy Dugard Sevilla U19 3-2
78' Penalty Sevilla U19 Penalty Alberto Collado Sevilla U19 3-3
82' Gele kaart Sevilla U19 Gele kaart voor Brayan Nzita Bengo Stredair Appuah Sevilla U19
89' Wissel Nantes U19 Wissel Alberto González voor Iker Villar Nantes U19
2' Penalty gemist in shootout Sevilla U19 Penalty gemist in shootout Sankoumba Toure Sevilla U19 1-0
3' Penalty gescoord in shootout Nantes U19 Penalty gescoord in shootout Robert Razvan Jalade Nantes U19 1-1
4' Penalty gescoord in shootout Sevilla U19 Penalty gescoord in shootout Enzo Mongo Sevilla U19 2-1
5' Penalty gescoord in shootout Nantes U19 Penalty gescoord in shootout Bakary Sow Nantes U19 2-2
6' Penalty gescoord in shootout Sevilla U19 Penalty gescoord in shootout Dehmaine Assoumani Sevilla U19 3-2
7' Penalty gescoord in shootout Nantes U19 Penalty gescoord in shootout David López Nantes U19 3-2
8' Penalty gemist in shootout Sevilla U19 Penalty gemist in shootout Diockoumalang Gomes Sevilla U19 3-2
9' Penalty gemist in shootout Nantes U19 Penalty gemist in shootout Sergio Martínez Nantes U19 3-2
9' Penalty gemist in shootout Sevilla U19 Penalty gemist in shootout Sergio Martínez Sevilla U19 3-2
Video hoogtepunten en samenvatting Nantes U19 - Sevilla O19
Opstellingen Nantes U19 - Sevilla O19
De opstellingen van Nantes U19 en Sevilla O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Nantes U19 - Sevilla O19

Nantes U19 en Sevilla O19 treffen elkaar in de e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Oliver Reitala en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Nantes U19 en Sevilla O19 elkaar treffen in de UEFA Youth League.