Nabeschouwing Newcastle United U19 - Borussia Dortmund O19 (1-2) || UEFA Youth League 2023/2024

Woensdag 25 oktober 2023 - 16:00 uur

In de UEFA Youth League 2023/2024 neemt Newcastle United U19 het woensdag 25 oktober 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Borussia Dortmund O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Gateshead International Stadium in Gateshead.

Via de Newcastle United U19 - Borussia Dortmund O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Newcastle United U19 - Borussia Dortmund O19 (1-2)

Het UEFA Youth League duel tussen Newcastle United U19 en Borussia Dortmund O19 is onder leiding van scheidsrechter Oliver Reitala geëindigd in een 1-2 overwinning voor Borussia Dortmund O19. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door Julian Rijkhoff, waarmee Borussia Dortmund U19 met 0-1 de leiding nam. Borussia Dortmund U19 vergrootte in de 53e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Samuel Bamba op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 73e minuut wist Newcastle United U19 de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via Sean Neave. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Newcastle United U19 kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Oliver Reitala, waardoor Borussia Dortmund O19 dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Newcastle United U19 - Borussia Dortmund O19
1
2
LIVE Newcastle United U19 - Borussia Dortmund O19 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Newcastle United U19 - Borussia Dortmund O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Borussia Dortmund U19 Doelpunt Julian Rijkhoff met assist van Samuel Bamba Borussia Dortmund U19 0-1
21' Gele kaart Newcastle United U19 Gele kaart voor Ben Parkinson Newcastle United U19
26' Gele kaart Newcastle United U19 Gele kaart voor Ellis Stanton Newcastle United U19
53' Doelpunt Borussia Dortmund U19 Doelpunt Samuel Bamba met assist van Rafael Lubach Borussia Dortmund U19 0-2
56' Gele kaart Borussia Dortmund U19 Gele kaart voor Danylo Krevsun Borussia Dortmund U19
60' Gele kaart Newcastle United U19 Gele kaart voor Leo Shahar Newcastle United U19
60' Wissel Borussia Dortmund U19 Wissel William Rashidi voor Hendry Blank Borussia Dortmund U19
64' Wissel Newcastle United U19 Wissel Anthony Munda voor Ellis Stanton Newcastle United U19
64' Wissel Newcastle United U19 Wissel Sean Neave voor Kyle Crossley Newcastle United U19
71' Gele kaart Newcastle United U19 Gele kaart voor Jamie Miley Newcastle United U19
73' Wissel Newcastle United U19 Wissel Charlie McArthur voor Jamie Miley Newcastle United U19
73' Doelpunt Newcastle United U19 Doelpunt Sean Neave met assist van Johnny Emerson Newcastle United U19 1-2
77' Wissel Borussia Dortmund U19 Wissel Charles Herrmann voor Samuel Bamba Borussia Dortmund U19
85' Gele kaart Borussia Dortmund U19 Gele kaart voor Jaden Korzynietz Borussia Dortmund U19
88' Wissel Borussia Dortmund U19 Wissel Vincenzo Onofrietti voor Kjell-Arik Wätjen Borussia Dortmund U19
88' Wissel Borussia Dortmund U19 Wissel Ousmane Diallo Thiao voor Cole Campbell Borussia Dortmund U19
88' Wissel Newcastle United U19 Wissel Rory Powell voor Cathal Heffernan Newcastle United U19
91' Gele kaart Newcastle United U19 Gele kaart voor Stanton E. Newcastle United U19
91' Gele kaart Newcastle United U19 Gele kaart voor Anthony Munda Newcastle United U19
Video hoogtepunten en samenvatting Newcastle United U19 - Borussia Dortmund O19
Opstellingen Newcastle United U19 - Borussia Dortmund O19
De opstellingen van Newcastle United U19 en Borussia Dortmund O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.