Nabeschouwing Žilina O19 - Borussia Dortmund O19 (2-1) || UEFA Youth League 2023/2024

Woensdag 7 februari 2024 - 16:30 uur

In de UEFA Youth League 2023/2024 neemt Žilina O19 het woensdag 7 februari 2024 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Borussia Dortmund O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Štadión Pod Dubňom in Žilina.

Via de Žilina O19 - Borussia Dortmund O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Žilina O19 - Borussia Dortmund O19 (2-1)

Het UEFA Youth League duel tussen Žilina O19 en Borussia Dortmund O19 is onder leiding van scheidsrechter Joonas Jaanovits geëindigd in een 2-1 overwinning voor Žilina O19. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 45e minuut door Paris Brunner, waarmee Borussia Dortmund U19 met 0-1 de leiding nam. Žilina U19 kwam in de 48e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Vladimir Valko, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 89e minuut zette Michal Pekelský zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Žilina U19 de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Joonas Jaanovits, waardoor Žilina O19 dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Žilina O19 - Borussia Dortmund O19 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Žilina O19 - Borussia Dortmund O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

0' Gele kaart Borussia Dortmund U19 Gele kaart voor Mike Tullberg Borussia Dortmund U19
45' Doelpunt Borussia Dortmund U19 Doelpunt Paris Brunner Borussia Dortmund U19 0-1
46' Wissel Žilina U19 Wissel Samuel Šamaj voor Vuk Atanasijevic Žilina U19
48' Doelpunt Žilina U19 Doelpunt Vladimir Valko Žilina U19 1-1
57' Gele kaart Borussia Dortmund U19 Gele kaart voor Rafael Lubach Borussia Dortmund U19
65' Wissel Žilina U19 Wissel Michal Pekelský voor Adama Drame Žilina U19
66' Gele kaart Žilina U19 Gele kaart voor Frantisek Kosa Žilina U19
67' Gele kaart Borussia Dortmund U19 Gele kaart voor Samuel Bamba Borussia Dortmund U19
71' Wissel Žilina U19 Wissel Marek Beňadik voor Frantisek Kosa Žilina U19
75' Wissel Borussia Dortmund U19 Wissel Almugera Kabar voor Vincenzo Onofrietti Borussia Dortmund U19
79' Gele kaart Borussia Dortmund U19 Gele kaart voor Danylo Krevsun Borussia Dortmund U19
89' Doelpunt Žilina U19 Doelpunt Michal Pekelský Žilina U19 2-1
90' Wissel Borussia Dortmund U19 Wissel Elias Benkara voor Jaden Korzynietz Borussia Dortmund U19
90' Wissel Borussia Dortmund U19 Wissel Marlon Ubani voor Kjell-Arik Wätjen Borussia Dortmund U19
95' Wissel Žilina U19 Wissel Tobiáš Pališčák voor Basirou Badjie Žilina U19
Video hoogtepunten en samenvatting Žilina O19 - Borussia Dortmund O19
Opstellingen Žilina O19 - Borussia Dortmund O19
De opstellingen van Žilina O19 en Borussia Dortmund O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Žilina O19 - Borussia Dortmund O19

Žilina O19 en Borussia Dortmund O19 treffen elkaar in de e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Joonas Jaanovits en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Žilina O19 en Borussia Dortmund O19 elkaar treffen in de UEFA Youth League.