Nabeschouwing Žilina O19 - København U19 (1-1) (2-4 na strafschoppen) || UEFA Youth League 2023/2024

Dinsdag 27 februari 2024 - 16:30 uur

In de UEFA Youth League 2023/2024 neemt Žilina O19 het dinsdag 27 februari 2024 om 16:30 uur in eigen huis op tegen København U19. De wedstrijd wordt gespeeld in Štadión Pod Dubňom in Žilina.

Via de Žilina O19 - København U19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Žilina O19 - København U19 (1-1) (2-4 na strafschoppen)

Het UEFA Youth League duel tussen Žilina O19 en København U19 is onder leiding van scheidsrechter Joey Kooij geëindigd in een overwinning voor København U19. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 1-1 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek København U19 het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 2-4 gewonnen werd.

Er gebeurde gelijk al veel in het eerste kwartier. In de 2e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg Mario Sauer van Žilina U19 via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. Op de eerste goal hoefde niet lang gewacht te worden, want al na 6 minuten was het Amin Chiakha die København U19 op een 0-1 voorsprong zette. Na de openingsgoal kwam Žilina U19 in de 10e minuut op gelijke hoogte dankzij een doelpunt van Mario Sauer.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 2-4 score in het voordeel van København U19, die daarmee de overwinning mocht claimen.

LIVE Žilina O19 - København U19 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Žilina O19 - København U19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Gele kaart København U19 Gele kaart voor Cornelius Axel Olsson København U19
2' Penalty gemist Žilina U19 Penalty gemist Mario Sauer Mario Sauer Žilina U19
6' Doelpunt København U19 Doelpunt Amin Chiakha met assist van Emil Højlund København U19 0-1
10' Doelpunt Žilina U19 Doelpunt Mario Sauer met assist van Basirou Badjie Žilina U19 1-1
23' Gele kaart København U19 Gele kaart voor Oliver Højer København U19
64' Gele kaart Žilina U19 Gele kaart voor Adam Oravec Žilina U19
66' Wissel Žilina U19 Wissel Vuk Atanasijevic voor Adama Drame Žilina U19
69' Wissel København U19 Wissel Ozzy Neo Jönsson voor Emil Højlund København U19
69' Wissel København U19 Wissel Roberto Escribano Risnæs voor Asgeir Galdur Gudmundsson København U19
76' Wissel Žilina U19 Wissel Tobiáš Pališčák voor Timotej Hranica Žilina U19
76' Wissel Žilina U19 Wissel Michal Pekelský voor Frantisek Kosa Žilina U19
85' Wissel København U19 Wissel Queyrell Tchicamboud voor Oliver Højer København U19
89' Wissel Žilina U19 Wissel Kristián Pavol Stručka voor Samuel Šamaj Žilina U19
95' Wissel København U19 Wissel William Glindtvad voor Aksel Halsgaard København U19
1' Penalty gescoord in shootout København U19 Penalty gescoord in shootout Tristan Fynbo København U19 0-1
2' Penalty gescoord in shootout Žilina U19 Penalty gescoord in shootout Michal Mynar Žilina U19 1-1
3' Penalty gescoord in shootout København U19 Penalty gescoord in shootout Queyrell Tchicamboud København U19 1-2
4' Penalty gemist in shootout Žilina U19 Penalty gemist in shootout Vladimir Valko Žilina U19 1-2
5' Penalty gescoord in shootout København U19 Penalty gescoord in shootout Hunor Németh København U19 1-3
6' Penalty gescoord in shootout Žilina U19 Penalty gescoord in shootout Michal Pekelský Žilina U19 2-3
7' Penalty gescoord in shootout København U19 Penalty gescoord in shootout Nicolai Blicher København U19 2-4
8' Penalty gemist in shootout Žilina U19 Penalty gemist in shootout Vuk Atanasijevic Žilina U19 2-4
Video hoogtepunten en samenvatting Žilina O19 - København U19
Opstellingen Žilina O19 - København U19
De opstellingen van Žilina O19 en København U19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Žilina O19 - København U19

Žilina O19 en København U19 treffen elkaar in de e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Joey Kooij en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Žilina O19 en København U19 elkaar treffen in de UEFA Youth League.