Nabeschouwing Fortuna Düsseldorf - Heracles (2-1) || Vriendschappelijk club 2021

Donderdag 11 november 2021 - 14:00 uur

In de Vriendschappelijk club 2021 neemt Fortuna Düsseldorf het donderdag 11 november 2021 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Heracles. De wedstrijd wordt gespeeld in Merkur Spiel-Arena in Düsseldorf.

Via de Fortuna Düsseldorf - Heracles live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fortuna Düsseldorf - Heracles (2-1)

Het Vriendschappelijk club duel tussen Fortuna Düsseldorf en Heracles is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Fortuna Düsseldorf. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door T. Pledl, waarmee Fortuna Düsseldorf met 1-0 de leiding nam. Fortuna Düsseldorf vergrootte in de 32e minuut de voorsprong nadat het via een goal van E. Iyoha op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 57e minuut wist Heracles Almelo de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via K. Sierhuis. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Heracles Almelo kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Fortuna Düsseldorf dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Fortuna Düsseldorf - Heracles 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fortuna Düsseldorf - Heracles teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt Fortuna Düsseldorf Doelpunt T. Pledl Fortuna Düsseldorf 1-0
32' Doelpunt Fortuna Düsseldorf Doelpunt E. Iyoha Fortuna Düsseldorf 2-0
57' Doelpunt Heracles Almelo Doelpunt K. Sierhuis Heracles Almelo 2-1