Nabeschouwing FC Dordrecht - Feyenoord (0-4) || Vriendschappelijk club 2024

Zaterdag 6 juli 2024 - 14:30 uur

In de Vriendschappelijk club 2024 neemt FC Dordrecht het zaterdag 6 juli 2024 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Feyenoord. De wedstrijd wordt gespeeld in Riwal Hoogwerkers Stadion in Dordrecht.

Via de FC Dordrecht - Feyenoord live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Dordrecht - Feyenoord (0-4)

Het Vriendschappelijk club duel tussen FC Dordrecht en Feyenoord is onder leiding van scheidsrechter Martin van den Kerkhof geëindigd in een 0-4 overwinning voor Feyenoord. Na 45 minuten stond er een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 35e minuut door C. Stengs, waarmee Feyenoord met 0-1 de leiding nam. Feyenoord vergrootte in de 39e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Ayase Ueda op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 44e minuut volgde een derde treffer van Feyenoord, waarmee Bart Nieuwkoop zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Feyenoord in de 86e minuut, nadat Ilias Sebaoui de 0-4 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor Feyenoord.

LIVE FC Dordrecht - Feyenoord 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Dordrecht - Feyenoord teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

35' Doelpunt Feyenoord Doelpunt C. Stengs met assist van A. Milambo Feyenoord 0-1
39' Doelpunt Feyenoord Doelpunt Ayase Ueda met assist van Ramiz Zerrouki Feyenoord 0-2
44' Doelpunt Feyenoord Doelpunt Bart Nieuwkoop met assist van Ramiz Zerrouki Feyenoord 0-3
46' Wissel FC Dordrecht Wissel Reda Akmum voor Jop van der Avert FC Dordrecht
46' Wissel FC Dordrecht Wissel J. Amuzu voor Rocco Robert Shein FC Dordrecht
46' Wissel Feyenoord Wissel Devin Haen voor J. Plug Feyenoord
46' Wissel Feyenoord Wissel J. Slory voor Patrik Walemark Feyenoord
46' Wissel FC Dordrecht Wissel Kwame Tabiri voor Joshua Pynadath FC Dordrecht
46' Wissel Feyenoord Wissel G. Zechiël voor Antef Tsoungui Feyenoord
46' Wissel FC Dordrecht Wissel Anis Hadj Moussa voor John Hilton FC Dordrecht
46' Wissel FC Dordrecht Wissel Lorenzo Codutti voor Léo Seydoux FC Dordrecht
46' Wissel Feyenoord Wissel D. Giersthove voor Ayase Ueda Feyenoord
46' Wissel Feyenoord Wissel N. Groen voor Bart Nieuwkoop Feyenoord
46' Wissel FC Dordrecht Wissel Igor voor D. Zandbergen FC Dordrecht
46' Wissel FC Dordrecht Wissel N. Kasanwirjo voor Ben Scholte FC Dordrecht
46' Wissel Feyenoord Wissel Chiel Olde Keizer voor Thomas van den Belt Feyenoord
46' Wissel Feyenoord Wissel C. Nadje voor Igor Paixão Feyenoord
46' Wissel Feyenoord Wissel G. Read voor A. Milambo Feyenoord
46' Wissel Feyenoord Wissel Mikki van Sas voor Timon Wellenreuther Feyenoord
46' Wissel Feyenoord Wissel Ilias Sebaoui voor Ramiz Zerrouki Feyenoord
46' Wissel FC Dordrecht Wissel João Simões voor Korede Osundina FC Dordrecht
46' Wissel FC Dordrecht Wissel S. Valk voor Bartlomiej Smolarczyk FC Dordrecht
46' Wissel FC Dordrecht Wissel Daniel van Vianen voor Tim Receveur FC Dordrecht
46' Wissel Feyenoord Wissel Shiloh t Zand voor C. Stengs Feyenoord
70' Wissel FC Dordrecht Wissel Rogier van Gogh voor Devin Haen FC Dordrecht
70' Wissel FC Dordrecht Wissel Joey de Bie voor Lorenzo Codutti FC Dordrecht
70' Wissel FC Dordrecht Wissel J. van der Sluijs voor João Simões FC Dordrecht
86' Doelpunt Feyenoord Doelpunt Ilias Sebaoui met assist van G. Read Feyenoord 0-4
Video hoogtepunten en samenvatting FC Dordrecht - Feyenoord
Opstellingen FC Dordrecht - Feyenoord
De opstellingen van FC Dordrecht en Feyenoord zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing FC Dordrecht - Feyenoord

FC Dordrecht en Feyenoord treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk club van het seizoen 2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Martin van den Kerkhof en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat FC Dordrecht en Feyenoord elkaar treffen in de Vriendschappelijk club.