Nabeschouwing Feyenoord - Genk (3-1) || Vriendschappelijk club 2024

Zaterdag 13 juli 2024 - 13:00 uur

In de Vriendschappelijk club 2024 neemt Feyenoord het zaterdag 13 juli 2024 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Genk. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Feijenoord in Rotterdam.

Via de Feyenoord - Genk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Feyenoord - Genk (3-1)

Het Vriendschappelijk club duel tussen Feyenoord en Genk is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Feyenoord. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van Joris Kayembe zette Feyenoord op een 1-0 voorsprong in de 7e minuut van de wedstrijd. Genk kwam in de 20e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Christopher Bonsu Baah, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 60e minuut zette Igor Paixão zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Feyenoord de leiding in de wedstrijd nam.

Na 86 minuten werd de voorsprong voor Feyenoord vergroot nadat A. Milambo de 3-1 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Feyenoord.

LIVE Feyenoord - Genk 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Feyenoord - Genk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Eigen doelpunt Feyenoord Eigen doelpunt Joris Kayembe Feyenoord 1-0
20' Doelpunt Genk Doelpunt Christopher Bonsu Baah met assist van J. Steuckers Genk 1-1
29' Gele kaart Genk Gele kaart voor Ibrahima Sory Bangoura Genk
33' Wissel Feyenoord Wissel A. Milambo voor Quinten Timber Feyenoord
46' Wissel Feyenoord Wissel G. Zechiël voor Thomas Beelen Feyenoord
46' Wissel Genk Wissel Adrian Palacios voor M. Smets Genk
46' Wissel Genk Wissel Josue Kongolo voor Mujaid Sadick Genk
46' Wissel Genk Wissel Noah Adedeji-Sternberg voor Z. El Ouahdi Genk
46' Wissel Genk Wissel Wilson Da Costa voor Christopher Bonsu Baah Genk
46' Wissel Genk Wissel K. Haroun voor Alieu Fadera Genk
46' Wissel Genk Wissel Konstantinos Karetsas voor Ibrahima Sory Bangoura Genk
46' Wissel Feyenoord Wissel N. Kasanwirjo voor J. Plug Feyenoord
46' Wissel Genk Wissel L. Lukanić voor Bilal El Khannouss Genk
46' Wissel Genk Wissel Brad Manguelle voor Joris Kayembe Genk
46' Wissel Genk Wissel Ken Nkuba voor J. Steuckers Genk
46' Wissel Feyenoord Wissel J. Slory voor Marcus Pedersen Feyenoord
46' Wissel Genk Wissel Yira Sor voor Tolu Arokodare Genk
60' Doelpunt Feyenoord Doelpunt Igor Paixão met assist van C. Stengs Feyenoord 2-1
62' Wissel Feyenoord Wissel D. Giersthove voor Antef Tsoungui Feyenoord
62' Wissel Feyenoord Wissel M. Berger voor Timon Wellenreuther Feyenoord
62' Wissel Feyenoord Wissel Anis Hadj Moussa voor C. Stengs Feyenoord
62' Wissel Feyenoord Wissel C. Nadje voor Bart Nieuwkoop Feyenoord
62' Wissel Feyenoord Wissel G. Read voor Igor Paixão Feyenoord
62' Wissel Feyenoord Wissel L. Sauer voor Ayase Ueda Feyenoord
62' Wissel Feyenoord Wissel Ilias Sebaoui voor Ramiz Zerrouki Feyenoord
72' Gele kaart Genk Gele kaart voor Josue Kongolo Genk
77' Wissel Genk Wissel Thomas Claes voor Yira Sor Genk
86' Doelpunt Feyenoord Doelpunt A. Milambo met assist van Anis Hadj Moussa Feyenoord 3-1