Nabeschouwing Inter Miami - Newell's Old Boys (1-1) || Vriendschappelijk club 2024

Vrijdag 16 februari 2024 - 01:30 uur

In de Vriendschappelijk club 2024 neemt Inter Miami het vrijdag 16 februari 2024 om 01:30 uur in eigen huis op tegen Newell's Old Boys.

Via de Inter Miami - Newell's Old Boys live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Inter Miami - Newell's Old Boys (1-1)

De Vriendschappelijk club 2024 wedstrijd tussen Inter Miami en Newell's Old Boys geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 64e minuut door Shanyder Borgelin, waarmee Inter Miami met 1-0 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Newell's Old Boys het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 83e minuut was het namelijk Franco Díaz die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Inter Miami - Newell's Old Boys 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Inter Miami - Newell's Old Boys teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' L. Suárez Inter Miami
32' Wissel Newell's Old Boys Wissel Matko Miljevic voor Éver Banega Newell's Old Boys
46' Wissel Inter Miami Wissel Robert Taylor voor Diego Gómez Inter Miami
46' Wissel Inter Miami Wissel Noah Allen voor Nicolás Freire  Inter Miami
46' Wissel Newell's Old Boys Wissel G. Chiaverano voor B. Aguirre Newell's Old Boys
46' Wissel Newell's Old Boys Wissel J. Pérez voor Juan Ignacio Ramírez Newell's Old Boys
46' Wissel Newell's Old Boys Wissel Rodrigo Fernández voor P. Pérez Newell's Old Boys
46' Wissel Newell's Old Boys Wissel Esteban Fernández voor G. Balzi Newell's Old Boys
46' Wissel Newell's Old Boys Wissel G. Velázquez voor I. Glavinovich Newell's Old Boys
56' Gele kaart Newell's Old Boys Gele kaart voor Rodrigo Fernández Newell's Old Boys
60' Wissel Inter Miami Wissel Leonardo Campana voor L. Suárez Inter Miami
60' Wissel Inter Miami Wissel L. Sunderland voor Lionel Messi Inter Miami
61' Wissel Inter Miami Wissel Shanyder Borgelin voor Julian Gressel Inter Miami
62' Gele kaart Inter Miami Gele kaart voor David Ruíz Inter Miami
64' Doelpunt Inter Miami Doelpunt Shanyder Borgelin met assist van Robert Taylor Inter Miami 1-0
65' Wissel Newell's Old Boys Wissel Franco Díaz voor Julián Fernández Newell's Old Boys
65' Wissel Newell's Old Boys Wissel T. Jacob voor L. Vangioni Newell's Old Boys
72' Wissel Inter Miami Wissel I. Boatwright voor Jordi Alba Inter Miami
72' Wissel Inter Miami Wissel Jean Mota voor Yannick Bright Inter Miami
78' Wissel Inter Miami Wissel Ryan Sailor voor Tomás Avilés Inter Miami
78' Wissel Newell's Old Boys Wissel Á. Martino voor Brian Calderara Newell's Old Boys
79' Wissel Newell's Old Boys Wissel A. Méndez voor A. Schott Newell's Old Boys
79' Wissel Newell's Old Boys Wissel Misael Omar Jaime voor Matko Miljevic Newell's Old Boys
83' Doelpunt Newell's Old Boys Doelpunt Franco Díaz Newell's Old Boys 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Inter Miami - Newell's Old Boys
Opstellingen Inter Miami - Newell's Old Boys
De opstellingen van Inter Miami en Newell's Old Boys zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Inter Miami - Newell's Old Boys

Inter Miami en Newell's Old Boys treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk club van het seizoen 2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Rubiel Vazquez en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Inter Miami en Newell's Old Boys elkaar treffen in de Vriendschappelijk club.