Nabeschouwing Roma - Milan (5-2) || Vriendschappelijk club 2024

Vrijdag 31 mei 2024 - 13:00 uur

In de Vriendschappelijk club 2024 neemt Roma het vrijdag 31 mei 2024 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Milan. De wedstrijd wordt gespeeld in Optus Stadium in Perth.

Via de Roma - Milan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Roma - Milan (5-2)

Het Vriendschappelijk club duel tussen Roma en Milan is onder leiding van scheidsrechter Alireza Faghani geëindigd in een 5-2 overwinning voor Roma. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 28e minuut door Tommaso Baldanzi, waarmee Roma met 1-0 de leiding nam. Milan kwam in de 37e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Theo Hernández, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 47e minuut zette Tammy Abraham zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Roma de leiding in de wedstrijd nam.

Na 54 minuten werd de voorsprong voor Roma vergroot nadat Angeliño de 3-1 wist te scoren. In de 55e minuut kwam Milan weer dichterbij, nadat Noah Okafor de stand terug wist te brengen naar 3-2. In de 57e minuut was het Paulo Dybala van Roma wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 4-2 scoorde. Namens Roma mocht Sardar Azmoun in de 77e minuut het laatste doelpunt van de wedstrijd maken, die daarmee tekende voor de eindstand: 5-2.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Alireza Faghani en eindigde de wedstrijd dus met een 5-2 stand in het voordeel van Roma.

LIVE Roma - Milan 5-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Roma - Milan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Doelpunt Roma Doelpunt Tommaso Baldanzi Roma 1-0
37' Doelpunt Milan Doelpunt Theo Hernández met assist van Yacine Adli Milan 1-1
47' Doelpunt Roma Doelpunt Tammy Abraham met assist van Angeliño Roma 2-1
46' Wissel Roma Wissel Sardar Azmoun voor Tammy Abraham Roma
46' Wissel Milan Wissel D. Bartesaghi voor Theo Hernández Milan
46' Wissel Roma Wissel Pietro Boer voor Mile Svilar Roma
46' Wissel Milan Wissel Yunus Musah voor Davide Calabria Milan
46' Wissel Milan Wissel Lapo Nava voor Marco Sportiello Milan
46' Wissel Milan Wissel Noah Okafor voor Olivier Giroud Milan
46' Wissel Milan Wissel Malick Thiaw voor Alessandro Florenzi Milan
46' Wissel Milan Wissel Fikayo Tomori voor Matteo Gabbia Milan
54' Doelpunt Roma Doelpunt Angeliño met assist van Paulo Dybala Roma 3-1
55' Doelpunt Milan Doelpunt Noah Okafor met assist van Álex Jiménez Milan 3-2
56' Wissel Roma Wissel William Feola voor Diego Llorente Roma
56' Wissel Roma Wissel M. Nardozi voor Tommaso Baldanzi Roma
57' Doelpunt Roma Doelpunt Paulo Dybala met assist van Edoardo Bove Roma 4-2
67' Wissel Milan Wissel Filippo Terracciano voor Tommaso Pobega Milan
67' Wissel Milan Wissel K. Zeroli voor Tijjani Reijnders Milan
71' Wissel Roma Wissel Marco Litti voor Dean Huijsen Roma
71' Wissel Roma Wissel Mattia Della Rocca voor Angeliño Roma
73' Wissel Milan Wissel J. Šimić voor Pierre Kalulu Milan
77' Doelpunt Roma Doelpunt Sardar Azmoun met assist van Edoardo Bove Roma 5-2
82' Wissel Roma Wissel Mattia Almaviva voor Paulo Dybala Roma
82' Wissel Roma Wissel J. Mirra voor Evan Ndicka Roma
83' Wissel Roma Wissel Gianmarco Tumminelli voor Houssem Aouar Roma
Video hoogtepunten en samenvatting Roma - Milan
Opstellingen Roma - Milan
De opstellingen van Roma en Milan zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.