Nabeschouwing Kayserispor - Liepāja (2-1) || Vriendschappelijk clubs 2022

Dinsdag 13 december 2022 - 11:00 uur



In de Vriendschappelijk clubs 2022 neemt Kayserispor het dinsdag 13 december 2022 om 11:00 uur in eigen huis op tegen Liepāja. De wedstrijd wordt gespeeld in Kadir Has Şehir Stadı in Kayseri.

Via de Kayserispor - Liepāja live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kayserispor - Liepāja (2-1)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Kayserispor en Liepāja is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Kayserispor. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Kayserispor - Liepāja
Goals
2
1
LIVE Kayserispor - Liepāja 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kayserispor - Liepāja teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Kayserispor - Liepāja
Opstellingen Kayserispor - Liepāja

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Kayserispor - Liepāja

Kayserispor en Liepāja treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk clubs van het seizoen 2022.

Het is voor het eerst dat Kayserispor en Liepāja elkaar treffen in de Vriendschappelijk clubs.

Resultaat Aantal
Winst Kayserispor 0
Winst Liepāja 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Kayserispor - Liepāja Opstelling Kayserispor Opstelling Liepāja Live Kayserispor - Liepāja Live Kayserispor - Liepāja kijken Kayserispor - Liepāja kijken Live Kayserispor - Liepāja stream Kayserispor - Liepāja Fox Sports Nabeschouwing Kayserispor - Liepāja Uitslag Kayserispor - Liepāja Statistieken Kayserispor - Liepāja Vriendschappelijk clubs 2022 Kayserispor - Liepāja wedden Kayserispor - Liepāja gokken Kayserispor - Liepāja Unibet