Nabeschouwing Bohemians 1905 II - Dukla Praha II (0-2) || Vriendschappelijk clubs 2023

Woensdag 6 december 2023 - 18:30 uur

In de Vriendschappelijk clubs 2023 neemt Bohemians 1905 II het woensdag 6 december 2023 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Dukla Praha II. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Dolícek in Praha.

Via de Bohemians 1905 II - Dukla Praha II live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bohemians 1905 II - Dukla Praha II (0-2)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Bohemians 1905 II en Dukla Praha II is geëindigd in een 0-2 overwinning voor Dukla Praha II. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 77e minuut door , waarmee Dukla Praha II met 0-1 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Dukla Praha II opnieuw te scoren. In de 89e minuut was het die de 0-2 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Dukla Praha II.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Dukla Praha II.

LIVE Bohemians 1905 II - Dukla Praha II 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bohemians 1905 II - Dukla Praha II teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

77' Doelpunt Dukla Praha II Doelpunt Dukla Praha II 0-1
89' Doelpunt Dukla Praha II Doelpunt Dukla Praha II 0-2