Nabeschouwing AFC Sudbury - Felixstowe & Walton United (0-0) || Vriendschappelijk clubs 2024

Zaterdag 13 juli 2024 - 13:00 uurIn de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt AFC Sudbury het zaterdag 13 juli 2024 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Felixstowe & Walton United. De wedstrijd wordt gespeeld in MEL Group Stadium (Sudbury, Suffolk) in Sudbury, Suffolk.

Via de AFC Sudbury - Felixstowe & Walton United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AFC Sudbury - Felixstowe & Walton United (0-0)

De Vriendschappelijk clubs 2024 wedstrijd tussen AFC Sudbury en Felixstowe & Walton United geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

In de 6e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg van AFC Sudbury via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. Het was AFC Sudbury dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken AFC Sudbury - Felixstowe & Walton United
Balbezit
63%
37%
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
12
15
Schoten op doel
5
6
Aanvallen
65
53
Gevaarlijke aanvallen
37
30
LIVE AFC Sudbury - Felixstowe & Walton United 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AFC Sudbury - Felixstowe & Walton United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
6' Penalty gemist AFC Sudbury Penalty gemist AFC Sudbury
Video hoogtepunten en samenvatting AFC Sudbury - Felixstowe & Walton United
Opstellingen AFC Sudbury - Felixstowe & Walton United

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing AFC Sudbury - Felixstowe & Walton United

AFC Sudbury en Felixstowe & Walton United treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk clubs van het seizoen 2024.

Het is voor het eerst dat AFC Sudbury en Felixstowe & Walton United elkaar treffen in de Vriendschappelijk clubs.

Resultaat Aantal
Winst AFC Sudbury 0
Winst Felixstowe & Walton United 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
AFC Sudbury - Felixstowe & Walton United Opstelling AFC Sudbury Opstelling Felixstowe & Walton United Live AFC Sudbury - Felixstowe & Walton United Live AFC Sudbury - Felixstowe & Walton United kijken AFC Sudbury - Felixstowe & Walton United kijken Live AFC Sudbury - Felixstowe & Walton United stream AFC Sudbury - Felixstowe & Walton United Fox Sports Nabeschouwing AFC Sudbury - Felixstowe & Walton United Uitslag AFC Sudbury - Felixstowe & Walton United Statistieken AFC Sudbury - Felixstowe & Walton United Vriendschappelijk clubs 2024 AFC Sudbury - Felixstowe & Walton United wedden AFC Sudbury - Felixstowe & Walton United gokken AFC Sudbury - Felixstowe & Walton United Unibet