Nabeschouwing Stromsgodset - Sandefjord (0-3) || Vriendschappelijk clubs 2024

Dinsdag 19 maart 2024 - 12:00 uur

In de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Stromsgodset het dinsdag 19 maart 2024 om 12:00 uur in eigen huis op tegen Sandefjord. De wedstrijd wordt gespeeld in Marienlyst Stadion in Drammen.

Via de Stromsgodset - Sandefjord live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Stromsgodset - Sandefjord (0-3)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Stromsgodset en Sandefjord is geëindigd in een 0-3 overwinning voor Sandefjord. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Sandefjord kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van Fredrik Tobias Berglie. Sandefjord vergrootte in de 56e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Filip Ottosson op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 78e minuut volgde een derde treffer van Sandefjord, waarmee Jakob Dunsby zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Sandefjord dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Stromsgodset - Sandefjord 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Stromsgodset - Sandefjord teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Sandefjord Doelpunt Fredrik Tobias Berglie Sandefjord 0-1
56' Doelpunt Sandefjord Doelpunt Filip Ottosson Sandefjord 0-2
78' Doelpunt Sandefjord Doelpunt Jakob Dunsby Sandefjord 0-3