Nabeschouwing Mexico - Korea Republic (3-2) || Vriendschappelijk internationaal 2020

Zaterdag 14 november 2020 - 21:00 uur

In de Vriendschappelijk internationaal 2020 neemt Mexico het zaterdag 14 november 2020 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Korea Republic. De wedstrijd wordt gespeeld in Wiener Neustadter Ergo Arena in Wiener Neustadt.

Via de Mexico - Korea Republic live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mexico - Korea Republic (3-2)

Het Vriendschappelijk internationaal duel tussen Mexico en Korea Republic is onder leiding van scheidsrechter Harald Lechner geëindigd in een 3-2 overwinning voor Mexico. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door U. Hwang, waarmee Korea Republic met 0-1 de leiding nam. Mexico kwam in de 67e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van R. Jimenez, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 69e minuut zette U. Antuna zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Mexico de leiding in de wedstrijd nam.

Na 70 minuten werd de voorsprong voor Mexico vergroot nadat C. Salcedo de 3-1 wist te scoren. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Korea Republic dat in de 87e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat Kwon Kyung-Won de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Harald Lechner bij een 3-2 eindstand in het voordeel van Mexico.

LIVE Mexico - Korea Republic 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mexico - Korea Republic teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt Korea Republic Doelpunt U. Hwang met assist van Son Heung-Min Korea Republic 0-1
26' Gele kaart Korea Republic Gele kaart voor Lee Ju-Yong Korea Republic
54' Wissel Mexico Wissel O. Pineda voor S. Cordova Mexico
54' Wissel Mexico Wissel U. Antuna voor J. Corona Mexico
63' Wissel Korea Republic Wissel Nam Tae-Hee voor Lee Jae-Sung Korea Republic
65' Gele kaart Mexico Gele kaart voor L. Rodriguez Mexico
67' Doelpunt Mexico Doelpunt R. Jimenez met assist van O. Pineda Mexico 1-1
68' Wissel Korea Republic Wissel Hwang Hee-Chan voor U. Hwang Korea Republic
69' Doelpunt Mexico Doelpunt U. Antuna met assist van O. Pineda Mexico 2-1
70' Doelpunt Mexico Doelpunt C. Salcedo met assist van H. Moreno Mexico 3-1
72' Wissel Mexico Wissel J. Sanchez voor L. Rodriguez Mexico
73' Gele kaart Korea Republic Gele kaart voor Jung Woo-Young Korea Republic
74' Wissel Korea Republic Wissel L. Kang-in voor Son Jun-Ho Korea Republic
83' Wissel Mexico Wissel R. Pizarro voor H. Lozano Mexico
83' Wissel Mexico Wissel N. Araujo voor C. Salcedo Mexico
87' Doelpunt Korea Republic Doelpunt Kwon Kyung-Won met assist van Jung Woo-Young Korea Republic 3-2
Video hoogtepunten en samenvatting Mexico - Korea Republic
Opstellingen Mexico - Korea Republic
Voorbeschouwing Mexico - Korea Republic

Mexico en Korea Republic treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk internationaal van het seizoen 2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Harald Lechner en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Mexico en Korea Republic elkaar treffen in de Vriendschappelijk internationaal.