Nabeschouwing Uzbekistan - Iraq (1-2) || Vriendschappelijk internationaal 2020

Dinsdag 17 november 2020 - 15:00 uur

In de Vriendschappelijk internationaal 2020 neemt Uzbekistan het dinsdag 17 november 2020 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Iraq.

Via de Uzbekistan - Iraq live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Uzbekistan - Iraq (1-2)

Het Vriendschappelijk internationaal duel tussen Uzbekistan en Iraq is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Iraq. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 39 minuten. D. Khamdamov maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Uzbekistan vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Iraq kwam in de 64e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. K. Al Shammari M., die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 85e minuut zette A. Adnan zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Iraq de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Iraq dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Uzbekistan - Iraq 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Uzbekistan - Iraq teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

39' Penalty Uzbekistan Penalty D. Khamdamov Uzbekistan 1-0
45' Wissel Iraq Wissel M. Qasem voor B. Resan Iraq
46' Wissel Iraq Wissel M. Mohammed voor A. Mhawi Iraq
46' Wissel Iraq Wissel M. Fayyadh voor H. Tareq Iraq
64' Doelpunt Iraq Doelpunt A. K. Al Shammari M. Iraq 1-1
66' Gele kaart Iraq Gele kaart voor A. Adnan Iraq
67' Gele kaart Iraq Gele kaart voor M. Mohammed Iraq
74' Wissel Uzbekistan Wissel M. Khalmukhamedov voor L. Turaev Uzbekistan
74' Wissel Uzbekistan Wissel A. Turgunbaev voor S. Erkinov Uzbekistan
77' Gele kaart Uzbekistan Gele kaart voor I. Kobilov Uzbekistan
84' Wissel Uzbekistan Wissel O. Bozorov voor S. Kodirkulov Uzbekistan
84' Wissel Uzbekistan Wissel S. Ubaydullayev voor T. Abdukholikov Uzbekistan
84' Wissel Iraq Wissel A. Hussein voor A. K. Al Shammari M. Iraq
85' Doelpunt Iraq Doelpunt A. Adnan Iraq 1-2
88' Wissel Iraq Wissel M. Mezher voor I. Bayesh Iraq
92' Wissel Iraq Wissel H. Raed voor A. Adnan Iraq