Nabeschouwing Bahrain - Kyrgyzstan (4-2) || Vriendschappelijk internationaal 2021

Dinsdag 16 november 2021 - 17:00 uur

In de Vriendschappelijk internationaal 2021 neemt Bahrain het dinsdag 16 november 2021 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Kyrgyzstan. De wedstrijd wordt gespeeld in Stād al-Bahrayn al-Watanī in Riffa.

Via de Bahrain - Kyrgyzstan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bahrain - Kyrgyzstan (4-2)

Het Vriendschappelijk internationaal duel tussen Bahrain en Kyrgyzstan is geëindigd in een 4-2 overwinning voor Bahrain. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 16 minuten. V. Kichin maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Kyrgyz Republic vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Bahrain kwam in de 23e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Madan, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 24e minuut zette O. Abdurakhmanov zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Kyrgyz Republic de leiding in de wedstrijd nam.

Na 46 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat M. Marhoon de 2-2 maakte voor Bahrain. Bahrain leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 50 minuten op voorsprong na een goal van M. Marhoon: 3-2. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 71e minuut en kwam op naam te staan van Bahrain speler K. Al Aswad, die daarmee tekende voor de 4-2.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter en eindigde de wedstrijd dus met een 4-2 stand in het voordeel van Bahrain.

LIVE Bahrain - Kyrgyzstan 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bahrain - Kyrgyzstan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Gele kaart Kyrgyz Republic Gele kaart voor V. Kichin Kyrgyz Republic
16' Gele kaart Bahrain Gele kaart voor A. Bughammar Bahrain
16' Penalty Kyrgyz Republic Penalty V. Kichin Kyrgyz Republic 0-1
23' Doelpunt Bahrain Doelpunt A. Madan Bahrain 1-1
24' Doelpunt Kyrgyz Republic Doelpunt O. Abdurakhmanov Kyrgyz Republic 1-2
36' Wissel Bahrain Wissel M. Marhoon voor M. Al-Humaidan Bahrain
46' Doelpunt Bahrain Doelpunt M. Marhoon Bahrain 2-2
50' Doelpunt Bahrain Doelpunt M. Marhoon Bahrain 3-2
55' Gele kaart Kyrgyz Republic Gele kaart voor A. Akmatov Kyrgyz Republic
59' Wissel Bahrain Wissel A. H. Yousuf voor M. Al-Romaihi Bahrain
59' Wissel Bahrain Wissel A. Al Malood voor A. J. Shaikh Bahrain
62' Wissel Kyrgyz Republic Wissel T. Rustamov voor O. Abdurakhmanov Kyrgyz Republic
71' Doelpunt Bahrain Doelpunt K. Al Aswad Bahrain 4-2
73' Wissel Bahrain Wissel I. Abdullatif voor K. Al Aswad Bahrain
73' Wissel Bahrain Wissel M. Al Hardan voor A. Madan Bahrain
73' Wissel Bahrain Wissel R. Al Hooti voor S. Dhiya Bahrain
76' Wissel Kyrgyz Republic Wissel T. Tapaev voor K. Izakov Kyrgyz Republic