Nabeschouwing Georgië - Uzbekistan (1-0) || Vriendschappelijk internationaal 2021

Maandag 15 november 2021 - 15:00 uur

In de Vriendschappelijk internationaal 2021 neemt Georgië het maandag 15 november 2021 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Uzbekistan. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadioni Tengiz Burjanadze in Gori.

Via de Georgië - Uzbekistan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Georgië - Uzbekistan (1-0)

Het Vriendschappelijk internationaal duel tussen Georgië en Uzbekistan is onder leiding van scheidsrechter Vitaliy Romanov geëindigd in een 1-0 overwinning voor Georgië. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 41e minuut door D. Volkovi, waarmee Georgia met 1-0 de leiding nam. In de 84e minuut moest I. Azarov van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Vitaliy Romanov een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Georgia verder met een speler minder. In de 84e minuut moest Uzbekistan verder met een man minder nadat F. Sayfiyev een rode kaart had gekregen. Het lukte Georgië in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Georgië.

LIVE Georgië - Uzbekistan 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Georgië - Uzbekistan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

41' Doelpunt Georgia Doelpunt D. Volkovi met assist van Z. Davitashvili Georgia 1-0
46' Wissel Uzbekistan Wissel I. Yuldoshev voor D. Khashimov Uzbekistan
46' Wissel Uzbekistan Wissel A. Ganiev voor I. Alibaev Uzbekistan
59' Gele kaart Georgia Gele kaart voor G. Kashia Georgia
61' Wissel Georgia Wissel T. Okriashvili voor Z. Davitashvili Georgia
61' Wissel Georgia Wissel K. Kvaratskhelia voor Vako Georgia
64' Wissel Uzbekistan Wissel K. Erkinov voor D. Khamdamov Uzbekistan
71' Wissel Georgia Wissel G. Tsitaishvili voor D. Volkovi Georgia
71' Wissel Georgia Wissel G. Aburjania voor V. Gvilia Georgia
79' Wissel Uzbekistan Wissel I. Sergeev voor E. Shomurodov Uzbekistan
82' Gele kaart Uzbekistan Gele kaart voor O. Shukurov Uzbekistan
84' Rode kaart Georgia Rode kaart voor I. Azarov Georgia
84' Rode kaart Uzbekistan Rode kaart voor F. Sayfiyev Uzbekistan
86' Wissel Georgia Wissel G. Giorbelidze voor S. Lobjanidze Georgia
Video hoogtepunten en samenvatting Georgië - Uzbekistan
Opstellingen Georgië - Uzbekistan
De opstellingen van Georgië en Uzbekistan zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Georgië gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Uzbekistan zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.