Nabeschouwing België - Servië (1-0) || Vriendschappelijk internationaal 2023

Woensdag 15 november 2023 - 20:45 uur

In de Vriendschappelijk internationaal 2023 neemt België het woensdag 15 november 2023 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Servië. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Roi Baudouin in Brussels.

Via de België - Servië live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing België - Servië (1-0)

Het Vriendschappelijk internationaal duel tussen België en Servië is onder leiding van scheidsrechter Marian Alexandru Barbu geëindigd in een 1-0 overwinning voor België. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Belgium kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van Yannick Carrasco. In het restant van de wedstrijd was het met name België dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van België.

LIVE België - Servië 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd België - Servië teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Belgium Doelpunt Yannick Carrasco Belgium 1-0
46' Wissel Belgium Wissel Wout Faes voor Arthur Theate Belgium
46' Wissel Serbia Wissel Filip Kostić voor Filip Mladenovic Serbia
46' Wissel Belgium Wissel Dodi Lukébakio voor Johan Bakayoko Belgium
46' Wissel Serbia Wissel Sasa Lukic voor Marko Grujić Serbia
46' Gele kaart Serbia Gele kaart voor Aster Vranckx Orel Mangala Serbia
57' Wissel Belgium Wissel Milos Veljkovic voor Belgium
67' Wissel Serbia Wissel Michy Batshuayi voor Loïs Openda Serbia
67' Wissel Serbia Wissel Nikola Milenković voor Nemanja Gudelj Serbia
67' Wissel Serbia Wissel Aleksandar Mitrovic voor Dušan Vlahović Serbia
67' Wissel Belgium Wissel Dusan Tadic  voor Lazar Samardžić Belgium
67' Wissel Serbia Wissel Leandro Trossard voor Yannick Carrasco Serbia
71' Wissel Belgium Wissel Andrija Zivkovic voor Nemanja Radonjić Belgium
78' Wissel Belgium Wissel Timothy Castagne voor Olivier Deman Belgium
Video hoogtepunten en samenvatting België - Servië
Opstellingen België - Servië
De opstellingen van België en Servië zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat België gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Servië zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Coach Domenico Tedesco
Voorbeschouwing België - Servië

België en Servië treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk internationaal van het seizoen 2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marian Alexandru Barbu en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat België en Servië elkaar treffen in de Vriendschappelijk internationaal.