Nabeschouwing Colombia - Venezuela (1-0) || Vriendschappelijk internationaal 2023

Maandag 11 december 2023 - 00:30 uur

In de Vriendschappelijk internationaal 2023 neemt Colombia het maandag 11 december 2023 om 00:30 uur in eigen huis op tegen Venezuela. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Cícero Pompeu de Toledo in São Paulo.

Via de Colombia - Venezuela live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Colombia - Venezuela (1-0)

Het Vriendschappelijk internationaal duel tussen Colombia en Venezuela is onder leiding van scheidsrechter Rubiel Vazquez geëindigd in een 1-0 overwinning voor Colombia. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van Andres Ferro zette Colombia op een 1-0 voorsprong in de 41e minuut van de wedstrijd.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Colombia.

LIVE Colombia - Venezuela 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Colombia - Venezuela teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Gele kaart Venezuela Gele kaart voor Rafael Uzcátegui Venezuela
40' Gele kaart Venezuela Gele kaart voor Carlos Vivas Venezuela
41' Eigen doelpunt Colombia Eigen doelpunt Andres Ferro Colombia 1-0
46' Wissel Colombia Wissel Devan Tanton voor Juan David Mosquera Colombia
62' Wissel Venezuela Wissel Daniel Andrés De Sousa Badillo voor Yerson Chacón Venezuela
62' Wissel Colombia Wissel Daniel Cataño voor David Macalister Silva Colombia
62' Wissel Venezuela Wissel Pedro Luis Álvarez Benavides voor Carlos Enrique Faya Rivero Venezuela
63' Wissel Colombia Wissel Henry Mosquera voor Andres Gomez Colombia
65' Wissel Venezuela Wissel Nicola Profeta voor Jesus Bueno Venezuela
71' Wissel Venezuela Wissel Moises Tablante voor Matías Lacava Venezuela
72' Wissel Venezuela Wissel José Riasco voor Brayan Alcocer Narváez Venezuela
80' Wissel Colombia Wissel Diber Cambindo voor Roger Martínez Colombia
80' Wissel Colombia Wissel Andrés Llinás voor Andres Reyes Colombia
80' Wissel Colombia Wissel Daniel Ruiz Rivera voor Ian Carlo Poveda Colombia
Video hoogtepunten en samenvatting Colombia - Venezuela
Opstellingen Colombia - Venezuela
De opstellingen van Colombia en Venezuela zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Colombia gaat aantreden in een 4-2-2-2 formatie en Venezuela zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Colombia - Venezuela

Colombia en Venezuela treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk internationaal van het seizoen 2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Rubiel Vazquez en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Colombia en Venezuela elkaar treffen in de Vriendschappelijk internationaal.