Nabeschouwing Curacao - El Salvador (1-1) || Vriendschappelijk internationaal 2023

Vrijdag 17 november 2023 - 01:00 uur

In de Vriendschappelijk internationaal 2023 neemt Curacao het vrijdag 17 november 2023 om 01:00 uur in eigen huis op tegen El Salvador.

Via de Curacao - El Salvador live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Curacao - El Salvador (1-1)

De Vriendschappelijk internationaal 2023 wedstrijd tussen Curacao en El Salvador geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Curacao kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van J. Bacuna. In de 85e minuut was het El Salvador dat via Steven Antonio Guerra Tejada dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Janeishka Caban. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte namens El Salvador in de 87e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Curacao - El Salvador
1
1
LIVE Curacao - El Salvador 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Curacao - El Salvador teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Curacao Doelpunt J. Bacuna Curacao 1-0
34' Gele kaart El Salvador Gele kaart voor Rudy Clavel El Salvador
60' Wissel El Salvador Wissel Mayer Gil voor Bryan Tamacas  El Salvador
60' Wissel El Salvador Wissel Jefferson Leonel Valladares voor Javier de Jesús Ferman Reyes El Salvador
61' Gele kaart Curacao Gele kaart voor J. Bacuna Curacao
69' Wissel El Salvador Wissel voor Walmer Martínez El Salvador
74' Wissel Curacao Wissel J. Arias voor R. Janga Curacao
74' Wissel Curacao Wissel R. Bonevacia voor K. Felida Curacao
74' Wissel El Salvador Wissel Ruensley Leuteria voor Jeremy Antonisse El Salvador
85' Doelpunt El Salvador Doelpunt Steven Antonio Guerra Tejada met assist van Harold Osorio El Salvador
87' Doelpunt El Salvador Doelpunt El Salvador 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Curacao - El Salvador
Opstellingen Curacao - El Salvador
De opstellingen van Curacao en El Salvador zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Wissels Curacao
0 Roly Bonevacia M
0 Jafar Arias A
Voorbeschouwing Curacao - El Salvador

Curacao en El Salvador treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk internationaal van het seizoen 2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Janeishka Caban en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Curacao en El Salvador elkaar treffen in de Vriendschappelijk internationaal.