Nabeschouwing Colombia - Romania (3-2) || Vriendschappelijk internationaal 2024

Dinsdag 26 maart 2024 - 20:30 uur

In de Vriendschappelijk internationaal 2024 neemt Colombia het dinsdag 26 maart 2024 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Romania. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Civitas Metropolitano in Madrid.

Via de Colombia - Romania live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Colombia - Romania (3-2)

Het Vriendschappelijk internationaal duel tussen Colombia en Romania is onder leiding van scheidsrechter Alejandro Muñíz Ruiz geëindigd in een 3-2 overwinning voor Colombia. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door J. Córdoba, waarmee Colombia met 1-0 de leiding nam. Colombia vergrootte in de 35e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Arias op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 79e minuut volgde een derde treffer van Colombia, waarmee Y. Asprilla zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 84 minuten deed Ianis Hagi iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Romania werd verkleind tot 3-1. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Romania dat in de 93e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat F. Tănase de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Alejandro Muñíz Ruiz bij een 3-2 eindstand in het voordeel van Colombia.

LIVE Colombia - Romania 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Colombia - Romania teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Colombia Doelpunt J. Córdoba met assist van J. Mojica Colombia 1-0
10' Gele kaart Romania Gele kaart voor Răzvan Marin Romania
35' Doelpunt Colombia Doelpunt J. Arias met assist van L. Díaz Colombia 2-0
45' Wissel Colombia Wissel S. Arias voor D. Muñoz Colombia
46' Wissel Romania Wissel Ionuţ Nedelcearu voor Radu Drăgușin Romania
56' Wissel Romania Wissel Ianis Hagi voor V. Mihăilă Romania
57' Wissel Romania Wissel Denis Drăguş voor Denis Alibec Romania
67' Wissel Colombia Wissel R. Borré voor L. Díaz Colombia
67' Wissel Colombia Wissel J. Carrascal voor J. Arias Colombia
73' Wissel Colombia Wissel J. Quintero voor J. Rodríguez Colombia
74' Gele kaart Colombia Gele kaart voor J. Córdoba Colombia
74' Wissel Colombia Wissel Y. Asprilla voor J. Córdoba Colombia
77' Gele kaart Romania Gele kaart voor M. Marin Romania
78' Wissel Romania Wissel Dennis Man voor Nicolae Stanciu  Romania
78' Wissel Romania Wissel F. Tănase voor Răzvan Marin Romania
79' Doelpunt Colombia Doelpunt Y. Asprilla met assist van S. Arias Colombia 3-0
84' Doelpunt Romania Doelpunt Ianis Hagi Romania 3-1
85' Gele kaart Colombia Gele kaart voor J. Lerma Colombia
87' Wissel Romania Wissel Deian Sorescu voor Raul Opruț Romania
93' Doelpunt Romania Doelpunt F. Tănase met assist van Dennis Man Romania 3-2
Video hoogtepunten en samenvatting Colombia - Romania
Opstellingen Colombia - Romania
De opstellingen van Colombia en Romania zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Colombia gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Romania zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Colombia - Romania

Colombia en Romania treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk internationaal van het seizoen 2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alejandro Muñíz Ruiz en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Colombia en Romania elkaar treffen in de Vriendschappelijk internationaal.