Nabeschouwing Denemarken - Faeröer (2-0) || Vriendschappelijk internationaal 2024

Dinsdag 26 maart 2024 - 20:15 uur

In de Vriendschappelijk internationaal 2024 neemt Denemarken het dinsdag 26 maart 2024 om 20:15 uur in eigen huis op tegen Faeröer. De wedstrijd wordt gespeeld in Parken in København.

Via de Denemarken - Faeröer live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Denemarken - Faeröer (2-0)

Het Vriendschappelijk internationaal duel tussen Denemarken en Faeröer is onder leiding van scheidsrechter Philip Farrugia geëindigd in een 2-0 overwinning voor Denemarken. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door Pierre-Emile Højbjerg, waarmee Denmark met 1-0 de leiding nam. Denmark vergrootte in de 52e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Daramy op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Denemarken.

LIVE Denemarken - Faeröer 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Denemarken - Faeröer teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Denmark Doelpunt Pierre-Emile Højbjerg met assist van Anders Dreyer Denmark 1-0
46' Wissel Denmark Wissel M. Daramy voor Morten Hjulmand Denmark
46' Wissel Denmark Wissel Christian Eriksen voor Mathias Jensen Denmark
46' Wissel Faroe Islands Wissel Petur Knudsen voor A. Justinussen Faroe Islands
52' Doelpunt Denmark Doelpunt M. Daramy met assist van Christian Eriksen Denmark 2-0
54' VAR: Afgekeurd doelpunt M. Daramy Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel M. Daramy Denmark
59' Wissel Denmark Wissel Matt ORiley voor Mikkel Damsgaard Denmark
60' Wissel Denmark Wissel Gustav Isaksen voor Anders Dreyer Denmark
60' Wissel Faroe Islands Wissel Mads Mikkelsen voor Brandur Hendriksson Faroe Islands
70' Wissel Denmark Wissel Yussuf Poulsen  voor M. Daramy Denmark
70' Wissel Faroe Islands Wissel Hannes Agnarsson voor René Joensen Faroe Islands
70' Wissel Faroe Islands Wissel Paetur Petersen voor Jóan Símun Edmundsson Faroe Islands
76' Wissel Denmark Wissel Rasmus Højlund voor Kasper Dolberg Denmark
80' Wissel Faroe Islands Wissel Magnus Egilsson voor Hördur Askham Faroe Islands
80' Wissel Faroe Islands Wissel Andrass Johansen voor Gunnar Vatnhamar Faroe Islands
Video hoogtepunten en samenvatting Denemarken - Faeröer
Opstellingen Denemarken - Faeröer
De opstellingen van Denemarken en Faeröer zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Denemarken gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Faeröer zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Denemarken - Faeröer

Denemarken en Faeröer treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk internationaal van het seizoen 2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Philip Farrugia en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Denemarken en Faeröer in de Vriendschappelijk internationaal vond plaats op 7 oktober 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Denemarken. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Denemarken favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Faeröer slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.