Nabeschouwing Duitsland - Ukraïne (0-0) || Vriendschappelijk internationaal 2024

Maandag 3 juni 2024 - 20:45 uur

In de Vriendschappelijk internationaal 2024 neemt Duitsland het maandag 3 juni 2024 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Ukraïne. De wedstrijd wordt gespeeld in Max-Morlock-Stadion in Neurenberg.

Via de Duitsland - Ukraïne live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Duitsland - Ukraïne (0-0)

De Vriendschappelijk internationaal 2024 wedstrijd tussen Duitsland en Ukraïne geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was Duitsland dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. De meeste kansen waren voor Duitsland, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Walter Altmann niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Duitsland - Ukraïne 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Duitsland - Ukraïne teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Germany Wissel Chris Führich voor İlkay Gündoğan Germany
46' Wissel Germany Wissel Deniz Undav voor Florian Wirtz Germany
60' Wissel Germany Wissel Robin Koch voor Kai Havertz Germany
60' Wissel Germany Wissel Maximilian Beier voor Jamal Musiala Germany
60' Wissel Germany Wissel Thomas Müller voor Jonathan Tah Germany
64' Wissel Ukraine Wissel Volodymyr Brazhko voor Taras Stepanenko Ukraine
64' Wissel Ukraine Wissel Andriy Yarmolenko voor Viktor Tsygankov Ukraine
64' Wissel Ukraine Wissel Oleksandr Zubkov voor Mykhaylo Mudryk Ukraine
71' Wissel Germany Wissel Aleksandar Pavlovic voor Robert Andrich Germany
73' Wissel Ukraine Wissel Artem Dovbyk voor Roman Yaremchuk Ukraine
73' Wissel Ukraine Wissel Georgiy Sudakov voor Mykola Shaparenko Ukraine
80' Wissel Ukraine Wissel Oleksandr Tymchyk voor Yukhym Konoplya Ukraine
Video hoogtepunten en samenvatting Duitsland - Ukraïne
Opstellingen Duitsland - Ukraïne

Voorbeschouwing Duitsland - Ukraïne

Duitsland en Ukraïne treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk internationaal van het seizoen 2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Walter Altmann en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Duitsland en Ukraïne in de Vriendschappelijk internationaal vond plaats op 12 juni 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.