Nabeschouwing El Salvador - Honduras (1-1) || Vriendschappelijk internationaal 2024

Woensdag 27 maart 2024 - 02:00 uur

In de Vriendschappelijk internationaal 2024 neemt El Salvador het woensdag 27 maart 2024 om 02:00 uur in eigen huis op tegen Honduras. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Cuscatlán in San Salvador.

Via de El Salvador - Honduras live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing El Salvador - Honduras (1-1)

De Vriendschappelijk internationaal 2024 wedstrijd tussen El Salvador en Honduras geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door B. Gil, waarmee El Salvador met 1-0 de leiding nam. Honduras kwam na 62 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van B. Róchez, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE El Salvador - Honduras 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd El Salvador - Honduras teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt El Salvador Doelpunt B. Gil met assist van Jairo Henríquez El Salvador 1-0
40' Wissel Honduras Wissel C. Meléndez voor J. Pinto Honduras
40' Wissel Honduras Wissel B. Róchez voor D. Vuelto Honduras
46' Wissel Honduras Wissel E. Rodríguez voor A. López Honduras
46' Wissel Honduras Wissel A. Najar voor C. Argueta Honduras
56' Wissel El Salvador Wissel Adán Clímaco voor Nelson Bonilla  El Salvador
62' Doelpunt Honduras Doelpunt B. Róchez met assist van E. Rodríguez Honduras 1-1
71' Wissel El Salvador Wissel M. Gil voor Jairo Henríquez El Salvador
71' Wissel El Salvador Wissel Pablo Punyed voor Darwin Cerén El Salvador
81' Wissel Honduras Wissel David Ruíz voor J. Delgado Honduras
83' Wissel El Salvador Wissel T. Benítez voor B. Tamacas El Salvador
83' Wissel El Salvador Wissel Melvin Cartagena voor Narciso Orellana El Salvador
Video hoogtepunten en samenvatting El Salvador - Honduras
Opstellingen El Salvador - Honduras
Voorbeschouwing El Salvador - Honduras

El Salvador en Honduras treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk internationaal van het seizoen 2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Rubiel Vazquez en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen El Salvador en Honduras in de Vriendschappelijk internationaal vond plaats op 23 maart 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Honduras. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Honduras favoriet. 1 keer wist de ploeg van El Salvador te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor El Salvador. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.